Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
112 komentara

Sad joj je žao što se tetovirala: Iz oka joj curi ljubičasta tinta

Catt Gallinger (24) predlaže svima da dobro provjere tattoo majstora i da se raspitaju kod njegovih klijenata. Oko je htjela tetovirati kako bi se bolje osjećala u svojoj koži

Foto: Catt Gallinger/Facebook
112 komentara

POGLEDAJ VIDEO: 

Catt Gallinger (24), manekenka iz Kanade, htjela je tetovirati oko. No to je nazvala ogromnom greškom nakon što joj je tetovaža doslovno počela curiti iz oka. Otišla je kod liječnika no stanje joj se još pogoršalo.

Foto: Catt Gallinger/Facebook

Tinta joj se počela zgrušavati u oku. Sada su joj liječnici rekli da joj je oko zauvijek oštećeno i da će možda ostati bez njega, piše The Sun. Gallinger je fotografije objavila na Facebooku i rekla da je u bolnicu otišla prošli mjesec gdje su joj liječnici dali antibiotike i poslali ju kući. No ubrzo nakon toga oko joj je počelo oticati. Tada su joj dali kapi, ali nakon tri tjedna ljubičasta tetovaža se počela zgrušavati i mutiti joj vid. Catt je rekla da je dosad dala stotine dolara za liječenje te da je njezina karijera trenutno na čekanju. Sada savjetuje drugima da najprije dobro provjere tattoo majstora i razgovaraju s njegovim klijentima. Na pitanje zašto je htjela tetovirati oko, Catt kaže:
- Htjela sam se osjećati bolje u svojem tijelu. 

Foto: Catt Gallinger/Facebook
Liječnici misle kako se Catt oko upalilo zbog veličine igle, dubine, ali i količine tinte. Moguće je i da oprema koja je korištena nije bila propisno sterilizirana. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message