Viral

Komentari 10

Sakupite kupone i Citroën C4 Cactus može postati vaš...

Sakupite kupone i Citroën  C4 Cactus može postati vaš...

Svaki dan ćemo objavljivati kupone uz koje možete postati vlasnik Citroëna C4 Cactusa, vozila s odvažnim i modernim dizajnom koji se ističe jedinstvenim karakterom i posebnom udobnošću

U ponedjeljak krećemo s novom nagradnom igrom u kojoj možete osvojiti fantastičnu nagradu, sjajni Citroën C4 Cactus.

C4 Cactus je vozilo s odvažnim i modernim dizajnom, a ističe se jedinstvenim karakterom i udobnošću. U unutrašnjosti se C4 Cactus ističe udobnošću i putnicima pruža pravo utočište. Dio je programa Citroën Advanced Comfort®, a ovjes s progresivnim hidrauličnim graničnicima™ uvelike omogućuje dojam letećeg tepiha. Citroën C4 Cactus svojom jedinstvenom osobnošću je iznimno udobna limuzina, a posebno sa sjedalima Advanced Comfort. 

Od ponedjeljka, 27. siječnja do srijede, 5. veljače svaki dan ćemo objavljivati po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom deset dana sakupiti ukupno deset kupona. U četvrtak, 6. veljače i petak, 7. veljače 2020. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji koji tijekom nagradne igre sakupe deset nagradnih kupona (ili devet nagradnih kupona + joker kupon ili osam nagradnih kupona + dva joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 650, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra - “Osvoji novi Citroën Cactus”.

Niti jedna pristigla kuverta koja u sebi sadrži deset kupona od kojih su minimalno dva ista ili osam različitih kupona i dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone, neće biti prihvaćena i neće sudjelovati u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima pristigle na navedenu adresu do četvrtka, 20. veljače 2020., do 9 sati. Isti dan nakon 10 sati nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije uz nadzor tročlane komisije i nazočnost javnog bilježnika.

Pravila o korištenju osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji novi Citroën Cactus”, koja se održava u jednom kolu, od 27. 1. do 7. 2. 2020., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično tako da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.