Viral

Komentari 2

Od petka igrajte i osvojite novi prostrani Opel Crossland X

Od petka igrajte i osvojite novi prostrani Opel Crossland X

Panoramska stražnja kamera, projekcijski zaslon i autonomno kočenje samo su neke od njegovih prednosti. Novi Opel prepoznaje znakove i mrtvi kut, kao da gleda umjesto vas.

Od petka, 15. rujna, do nedjelje, 24. rujna, svaki dan objavit ćemo po jedan nagradni kupon. Sakupite ih deset i pošaljite kako biste osvojili najnoviji svestrani Opel Crossland X.
Novi Opel vrlo je prostran, malo kraći od Astre, što ga čini lakšim za parkiranje u gradskoj vožnji, no viši je kako bi vozačima i putnicima pripremio bolje iskustvo vožnje, a samim time i izvrsnu preglednost. Opremljen je nagrađivanim ergonomskim sjedalima s AGR-ovim certifikatom, a Opel je jedini proizvođač automobila koji nudi takvu udobnost u ovom segmentu. Ima velik prtljažnik, a stražnja klupa se može pomaknuti naprijed i nazad te tako povećati prostor za noge. Kako biste osvojili ovaj moderni automobil, sve što trebate učiniti je izrezati sve nagradne kupone, ispuniti ih točno traženim podacima te poslati na našu adresu: P.P. 923, 10 001 Zagreb, s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji gradski Opel Crossland X“.
U petak, 6. listopada, nakon 10 sati izvući ćemo jednog sretnog dobitnika. Izvlačenje možete pratiti uživo putem naše Facebook stranice 24sata video. U nagradnoj igri sudjeluju svi čiji su kuponi stigli na našu adresu do petka, 6. listopada, do 9 sati. Ako propustite jedan od kupona, ne brinite se. U ponedjeljak, 25., i utorak, 26. rujna, objavit ćemo po jedan joker kupon koji mogu nadomjestiti propuštene.