Obavijesti

Viral

Komentari 2

Samo u 24sata: Vozi Toyotu Aygo 2016 prvi u Hrvatskoj

Samo u 24sata: Vozi Toyotu Aygo 2016 prvi u Hrvatskoj
1

Najnoviji Toyotin model poboljšana je verzija koja glatko klizi cestom i troši malo goriva. Počnite od petka sa sakupljanjem deset kupona i uključite se u nagradnu igru 24sata

VIDEO

Od  petka počinje novo, šesto kolo nagradne igre, a glavna nagrada je Toyota Aygo 2016 VVT-ix-cite 5V.

Igra traje do 14. lipnja, a osim automobila možete osvojiti 24 mjesečne vikend pretplate na novine 24sata. Posebnu nagradu mogu osvojiti isključivo pretplatnici 24sata - laptop Lenovo G70-80.

Od 3. lipnja u 24sata svaki dan, deset dana za redom, objavljivat ćemo po jedan kupon. Za sudjelovanje u igri potrebno je sakupiti deset različitih kupona.

Ukoliko ste propustili jedan, ne brinite se jer 13. i 14. lipnja objavljujemo po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan, bilo koji propušteni. Kupone treba ispuniti sa traženim podacima i poslati na adresu P.P. 552, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji Toyotu AYGO”.

Aktivni pretplatnici uz ovu naznaku moraju na koverti naznačiti i status pretplatnika rječju “PRETPLATNIK”. Bez te naznake kuverte neće ulaziti u bubanj za izvlačenje dodatne nagrade, laptopa Lenovo.

Sretni dobitnik glavne nagrade, najnovije Toyote Aygo, bit će prvi u Hrvatskoj koji će je voziti. Iako izgleda malen i kompaktan izvana, pametna konstrukcija ovoga gradskog auta znači da je iznimno prostran iznutra.

U njega komotno stanu četiri osobe i dosta prtljage. Novi ovjes ovog Toyotina modela osigurava još uglađeniju vožnju, a zahvaljujući radijusu okretanja od 4,8 metara, niti jedna cesta nije mu preuska, a niti jedan zavoj preoštar.

Zapravo, s okretnim upravljanjem modela Aygo svako putovanje predstavlja vam novu zabavu. Toyotini inženjeri su već dosad dokazano učinkovit trocilindrični motor poslali u teretanu, radi poboljšavanja disanja motora i smanjenja unutrašnjeg trenja.

Stoga ovoga puta Toyota Aygo ima još brži odziv na gas i nudi još jednostavniju, zabavniju i štedljiviju vožnju. Niske CO2 emisije znače za vas niži porez, a niska potrošnja goriva i golemu uštedu novca.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.