Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Serijska mladenka reći će osmi put sudbonosno 'da'

Čak su se i prijatelji Sandre McNab (52) šokirali saznavši da se ovisnica o vjenčanjima udaje osmi put nakon samo tri mjeseca poznanstva...

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
3 komentara

Serijska mladenka iz Škotske Sandra McNab (52) već je organizirala svadbu s posljednjim u nizu, Jamesom Beggsom iz Kilbirnija. Upoznali su se prije tri mjeseca. Prijatelji para ne mogu vjerovati da je "Liz Taylor iz Clydebanka" našla novu zaljubljenu "žrtvu".
- Ne sviđa nam se što se James ženi tako brzo - rekao je neimenovani Jamesov prijatelj koji strahuje kako će ga brzo odbaciti kao i druge.
Par će se vjenčati u subotu na nepoznatoj lokaciji.
- James vjerojatno vjeruje kako je voli, ali ja se bojim da će ga ona samo povrijediti - rekao je.
Sandra se udavala sedam puta za šestoricu odabranika. Za prvoga muža Josepha Mullena udala se 1973. godine. Rodila je troje djece i razvela se od njega 1981. godine. Sljedeći je bio Richard Kearney 1984. godine, ali on je potrajao samo godinu dana. Zatim se udala za Andrewa Smitha. Rastali su se 1992. godine. Samo 57 dana poslije udala se za Patricka Wrighta. Rastali su se 1995. godine. George Pollock bio je sljedeći i to samo nekoliko mjeseci poslije. Bili su u braku osam godina. Zavjetovala se na ljubav Alexu Mullenu, ali je opet ostala sama u svibnju 2005. godine. Ponovno se udala za Georgea. Rastali su se 2007. godine.
- Trebali smo se vjenčati, ali smo se predomislili - Tvrdi Sandra, koja se očito boji da će netko pokušati spriječiti vjenčanje.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message