Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Skoro ga zatrpala lavina: Trčao po planini, planina ga otjerala...

U kanadskoj provinciji Alberti, Bryon Howard trčao je stazom kod Lake Louisea kada je odjednom prema njemu krenula lavina. Do njega je stigla za nekoliko sekundi

Foto: ABC news/Screenshot
2 komentara

Kanađanin Bryon Howard iz Calgaryja je prvo ležernim glasom komentirao kako vidi lavinu, a onda je odjednom shvatio kako brzo mu prilazi sniježni nanos. U snimci se čuje kako je naglo ubrzao korak, ali za tren je sve postalo bijelo.

Imao je sreće pa je do njega stigao samo snijeg koji se digao s tla, a ne glavni dio lavine koja se survala niz planinu. Ipak, iskustvo nikako nije bilo ugodno i na muškarcu se vidi da mu nije bilo svejedno dok je bježao po dubokim snijegom pokrivenoj stazi.

Na snimci se može čuti kako svako malo ponavlja 'Vau', očito pod dojmom iskustva koje proživljava.

- Ovo je bilo ludo, divlje - rekao je kada je stigao na sigurno.

Opušten, dopustio si je i osmijeh, ali se i dalje cijelo vrijeme okretao iza sebe da vidi je li opasnost uistinu prošla.

- Očito, bio sam nervozan. Upalio sam kameru da snimku pošaljem u svoj trkački klub kada sam vidio da se snijeg iza mene odjednom počeo pomicati. Lavina je bila oko 800 metara iza mene, s druge strane jezera. Prema meni je išla velikom brzinom i prvo što sam pomislio je bilo da bježim - ispričao je za CTV News i dodao da je na snimci izgledalo kao da ga je lavina 'progutala', ali da se radilo samo o snježnoj prašini.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU VIDEO SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message