Obavijesti

Viral

Komentari 3

Odrijemao pred oltarom jer mu je zasmetala buka na trajektu

Spavao pred oltarom jer mu je smetala buka na brodu za Split

Pošto je najvjerojatnije u ostalim prostorijama trajekta Stari Grad-Split vladala buka, ovaj stariji gospodin se snašao i pronašao svoj mir u brodskoj kapelici...

Na Facebook stranici 'Dnevna doza prosječnog Dalmatinca' osvanula je fotografija putnika koji si nije mogao pomoći pa je zaspao u brodskoj kapelici.

Neki nisu ni znali da kapelice postoje na trajektima, a kamoli da je mogu koristiti za još jednu 'namjenu', osim molitve. 

Pošto je najvjerojatnije u ostalim prostorijama trajekta Stari Grad-Split vladala buka, ovaj stariji gospodin se snašao. E sad, je li to za nekog bogohuljenje, ne znamo, no komentara na fotku nije nedostajalo.

Samo neki od komentara bili su: "Bože blagoslovi", "Zaspa na oltaru", "Ima li mise u trajektu?...", "Lipo je da ima. Brod u službi nažalost vozi i mrtve duše u najstariji grad nas Hrvata", "U čemu se voze i treba se moliti", "Tu nema gužve", "Kako ja ovo nisam vidjela? A u zračnoj luci u Splitu sam tražila i kažu da je nema", "Je l' to svećenik odmara, između 2 ispovijedi", "Ovdi nema gužve. Ka stvoreno za ubit oko...", "Svašta na ovom svitu ima"...