Obavijesti

Viral

Komentari 3

Špijunirao je bivšu ženu pa je zapeo u uskom prolazu tunela

Cesar Gomez je nakon prekida s partnericom odlučio iskopati tunel ispod njezine kuće. No, u želji za špijunažom je zapeo u otvoru i nije mogao nikamo. Oko 24 sata je bio zarobljen

VIDEO

Cesar Arnoldo Gomez (50) zapeo je u tunelu u koji je svako malo znao ući da špijunira bivšu partnericu i tamo je ostao skoro 24 sata. 

Navodno je tunel kopao ispod kuće svoje bivše partnerice Griselde Santillan (58) čak tjedan dana. Njegova bivša supruga kasnije je rekla da je čula čudne zvukove iz dvorišta. Zamolila je susjeda da pogleda o čemu se radi, a zatim su pronašli otvor tunela, nekoliko noževa i boce vode. 

A malo dublje u tunelu bio je i Cesar koji je tamo zapeo. Iz rupe su ga izvlačili spasioci, a na kraju je i 'zaradio' zabranu prilaza svojoj bivšoj supruzi. Meksička policija rekla je da Cesar nije htio izaći iz tunela. 

Kako navode strani mediji, par je bio u braku 14 godina, no onda je Griselda zatražila razvod jer je Cesar bio posesivan i jako ljubomoran. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.