Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Starac postao seksualno čudovište od puno Viagre

Suprug od 80 godina, koji je nakon što je počeo konzumirati Viagru zahtijevao seks barem tri puta dnevno, mora platiti ženi odštetu od milijun kuna

24sata
Foto: 24sata
2 komentara

Svetozar Varmeđa (80), 18 mjeseci psihički i seksualno zlostavljao je 53-godišnju suprugu. Oko 60 puta joj je prijetio da će je ubiti ako ne udovolji njegovim seksualnim zahtjevima.
- Tablete su ga promijenile. Počeo me tretirati kao roba - rekla je prestravljena bivša supruga u svom domu u Sydneyu.
Istraumatizirana žena rođena u Srbiji rekla je da je mučenje počelo 2001. godine nakon što je počeo uzimati popularne plave tablete za poremećaje s erekcijom.
- Bio je kavalir i dobar čovjek, ali onda je došla Viagra - dodala je.
Navodno je pio tri čarobne tablete dnevno. Njegova seksualna želja naglo je porasla. Izmučena žena isforsirana je na stotine seksualnih činova. Govorio joj je da je jako bitno da se seksaju tri do četiri puta dnevno. Njena sedmogodišnja sudska bitka konačno je završila nakon što je sud odbacio žalbu u kojoj je Svetozar tvrdio da je isplata pretjerana. Sud je obrazložio da iako je slučaj neobičan zato što se bivši supružnik, uglavnom, ne tuži za napad, mora platiti odštetu zbog namjernog, planiranog i bezobzirnog ponašanja prema njoj.

Možda vas zanima i ovo:
Message