Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
17 komentara

Što je pitončina za ovog malog 3-godišnjaka? Tek kišna glista

Poplave u Vijetnamu odnijele su dosad 54 života. Naređena je evakuacija tisuća ljudi iz središnjega i sjevernog dijela zemlje. Ipak, jedan dječak se ne zamara previše s poplavima, već uživa sa svojim kućnim ljubimcem...

Dječak jaše pitona
Foto: Promo
17 komentara

Broj žrtava u poplavama i klizanju tla povezanima s nevremenom koje je poharalo sjeverni i središnji dio Vijetnama popeo se na 54 mrtvih i 39 nestalih.

Pokrajina Hoa Binh na sjeveru najteže je pogođena olujnim kišama koje haraju od početka tjedna, sa 17 mrtvih i 15 nestalih.

No, ima onih koji i u najcrnijim danima u svemu nađu pozitivu. Jedan takav je i dječak Truong (3) iz pokrajine Ha Trung, koji je 'zajahao' pitona dugačkog šest metara i teškog 80 kilograma.

Voda je poplavila dvorište Truonga i njegove obitelji, a maleni je to iskoristio za 'igranje' s obiteljskim ljubimcem. Fotografije i videozapisi objavljeni su na društvenim mrežama, a mnogo korisnika je posumnjalo u vjerodostojnost, piše The Sun.

- Truong ima tri godine, a piton je težak 80 kilograma. Obitelj već četiri godine uzgaja pitona i on je veoma nježan - napisala je dječakova teta.

- Padala je kiša i voda je stigla do dvorišta. Zato su stavili pitona u vodu da se igra i odmara - dodala je.

Maleni Truong uživa, no pitanje je - je li uopće svjestan moguće opasnosti? Naravno, ako su fotografije i videozapisi autentični...

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message