Obavijesti

Viral

Komentari 49

Studenti kroz hotel prošli kao tornado, uništili ga do temelja

Članovi studentskog bratstva iz Michigana odmorište su pretvorili u pustoš nakon što su totalno uništili 45 soba i uzrokovali štetu od vrtoglavih tri milijuna kuna...

VIDEO

Grupa studenata iz Michigana očito je bila vrlo impresionirana nekom od biografija Rolling Stonesa, ali i kakvoćom piva u Treetops odmaralištu u gradiću Gaylordu. Baš poput članova tog rock benda u njihovim 'najboljim' danima, studenti su u siječnju ove godine do temelja demolirali odmaralište. Pritom su, prema najnovijim procjenama, uzrokovali štetu od gotovo tri milijuna kuna

Tek prije nekoliko dana Sveučilište u Michiganu sankcioniralo je bratstvo 'Sigma Alpha Mu' i na četiri godine mu zabranilo djelovanje. Oni su preuzeli krivnju i na vlastitoj web stranici objavili ispriku za 'postupke nekoliko njihovih članova'. 

Istraga je pokazala da je ta brojka ipak više od 'nekoliko'. Naime, utvrđeno je da je odmaralište opustošilo 120 studenata i to uz pomoć djevojaka iz sestrinstva 'Sigma Delta Tau'.

Uništili su sveukupno 45 soba, namještaj, vrata i prozore, a povrh svega su i urinirali po cijelom odmaralištu. 

Kao iskaz dobre volje, bratstvo je Treetopsu već uplatilo oko 26 tisuća dolara odštete, no glavni menadžer odmarališta Barry Owens sumnja da studenti imaju namjeru isplatiti cijeli iznos štete koju su uzrokovali, piše Detroit Free Press.  

- Predstavnici bratstva dali su nam do znanja da nemaju namjeru podmiriti štetu koju su nanijeli odmaralištu, kako materijalnu, tako i onu reputacijsku, izjavio je Owens. 

Michiganska policija još uvijek provodi detaljnu istragu, a zasad nitko od studenata nije uhićen. Odmaralište je u međuvremenu obnovljeno i nanovo otvoreno, no nastaviti će inzistrati na povratu štete jer, kaže Owens, 'nismo dovoljno veliki da sami podnesemo ovaj financijski teret'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.