Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Summit Kim-Trump inspiracija je za haljinu za Miss Universe

Suknja kostima imat će naslikane dvije ruke, jednu omotanu u američku zastavu a drugu u sjevernokorejsku, u stisku rukovanja uz obrise Singapura naslikane na rubu suknje

0 komentara

Mir u svijetu - često ponavljana fraza na natjecanjima ljepote ove će godine pronaći mjesto ne samo u porukama singapurske kandidatkinje za Miss Universe nego i na njezinoj haljini.

U finalu natjecanja ljepote u Tajlandu u prosincu će 24-godišnja Zahra Khanum biti u haljini inspiriranoj povijesnim summitom američkog predsjednika Donalda Trumpa i sjevernokorejskog lidera Kim Jong Una održanog polovicom godine u Singapuru. 

Taj je summit bio prvi susret vođa Sjeverne Koreje i SAD-a. 

Gornja polovica haljine imat će pričvršćena raširena krila golubice sa znakom mira na poprsju. 

Suknja kostima imat će naslikane dvije ruke, jednu omotanu u američku zastavu a drugu u sjevernokorejsku, u stisku rukovanja uz obrise Singapura naslikane na rubu suknje. 

"S obzirom na to da je summit bio mirovni bilo je normalno odučit se za temu mira u svijetu", kazao je singapurski kreator kostima Moe Kasim u intervjuu za lokalne medije.

"Temeljen je na jedinstvenom povijesnom događaju u Singapuru koji je promatrao svijet", dodao je. 

Nacionalni kostimi dio su natjecanja koji omogućava kandidatkinjama da prikažu obilježja svoje zemlje često na bizaran način.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message