Viral

Komentari 14

Tajlanđanin s osam žena prima nove ponude za brak: Volim te, dopusti mi da ti stalno ugodim

Tajlanđanin s osam žena prima nove ponude za brak: Volim te, dopusti mi da ti stalno ugodim

Nakon što je azijska televizija snimila prilog o njegovu životu s osam žena pod istim krovom, tattoo-majstor Ong Dam Sorot 'postao' je prava zvijezda. Društvene mreže su pune poruka zainteresiranih djevojki...

Ong Dam Sorot živi na Tajlandu i radi kao tattoo-majstor. Ali nije po tome poznat. Prošlog tjedna na jednoj je azijskoj televiziji prikazana emisija o njegovu životu s osam supruga, zbog čega je postao slavan po cijelom svijetu...

U toj emisiji ispričao je kako je prvu suprugu upoznao na vjenčanju, nekoliko njih online, još nekoliko njih po hramovima i tržnicama... I što je najbitnije, tvrdi da žive skladno i da je njihov dom ispunjen srećom i ljubavi. 

S njim se složilo i ovih osam 'sretnica'. Sve odreda opisale su ga kao "najboljeg muškarca koji je ikad postojao", tvrde da nisu ljubomorne, a zadovoljne su i svojim seksualnim životom. Ong je 'smislio' sustav rotacije pa svake večeri u svoju postelju prima drugu suprugu. Dvije su trenutno trudne, s prvom suprugom ima dijete, ali tu ne namjerava stati.

Za sebe kaže da nije bogat čovjek. Sve supruge imaju neki posao kojim pridonose kućnom budžetu i tako 'uspijevaju' preživjeti. Vole odlaziti na večere i putovanja, Ong je spreman mladim damama uskočiti  i pomoći s frizurom.... A njihov ne baš konvencionalni 'lifestyle' toliko se dopao dijelu dama na internetu, koje tamo pozivaju Onga da ih razmotri kao svoju devetu suprugu. 

- Meni izgledaju jako sretno. Svi se vole i poštuju. Bolji brak nego što ima većina žena koje znam - napisala je jedna korisnica društvenih mreža i dodala kako ne bi imala ništa protiv da se pridruži ovom malom haremu.

- Molim te dopusti mi da se pridružim tvojem kućanstvu. Volim te, stalno bih ti ugodila - napisala je druga djevojka, očito očarana Sorotivim nastupom na televiziji. 

Njegovo ime u međuvremenu je preplavilo društvene mreže, ali od snimanja emisije nije se oglasio. Tamo je rekao kako nikad ne bi zabranio nekoj od svojih žena da ga napusti ako to odluči, ali ne zna se bi li bio spreman primiti i 9. suprugu, ili pak postoji neki "red čekanja"