Obavijesti

Viral

Komentari 3

'To je tema za psihologe, vozači piju pivo, drugi donesu kauč i zaspu, treći se fotkaju i puše...'

'To je tema za psihologe, vozači piju pivo, drugi donesu kauč i zaspu, treći se fotkaju i puše...'

Crnogorska autocesta u pogonu je tek nešto više od tjedan dana, a već su se na njoj izdogađale situacije za koje je teško vjerovati da su moguće...

VIDEO

Ove stvari izlaze iz naše struke. Ovo su priče i teme za psihologe. To što nama može pasti na pamet, to ja mislim... Imamo ljude koji su radili po inozemstvu i s ovakvim stvarima se nikad nisu susreli, opisuje prvih nekoliko dana rada crnogorskog autoputa direktor nadzora Andrej Mihailović, javlja Radio Slobodna Europa.

A kad čujete i vidite što je sve Crnogorcima (i njihovim gostima) izgledalo kao dobra ideja, malo ćete se i sažaliti nad Mihailovićem i njegovim timom, koji priznaje da bi te situacije i njima bile smiješne da ne postoji rizik za ostale sudionike u prometu. 

Veliki problemi u Budvi u špici sezone: 'Ako se buka nastavi, morat ćemo zatvoriti naš hotel'
Veliki problemi u Budvi u špici sezone: 'Ako se  buka nastavi, morat ćemo zatvoriti naš hotel'

Jedan je vozač noću vozio šest km u krivom smjeru, stoji na početku snimke koju je napravila ekipa iz RSE-a.

- Vozila su se sklanjala, kad je došao na petlju, počeo se neprimjereno ponašati. Protiv njega smo podnijeli kaznenu prijavu - kaže Mihailović.

Neki su 'nagazili' gas i jurnuli do 200 km/h, iako je ograničeno dvostruko manje, jedan par motociklista u tunelu je stao na 'puš-pauzu', drugi motociklisti snimaju selfieje...

Albanci odgovorili Crnogorcima na provokacije: Vi ste sljedeći!
Albanci odgovorili Crnogorcima na provokacije: Vi ste sljedeći!

- Jutros je stajao kamion u traci za spora vozila. Vozač je doručkovao i pio pivo - govori Mihailović jedva suzdržavajući smijeh i nastavlja:

- Imamo čovjeka koji je vozio dvosjed na krovu automobila do tunela na sjevernom dijelu autoputa 45 minuta. Tamo je fino odlučio zaustaviti vozilo i malo odspavati na dvosjedu - priča Mihailović.

Crnogorci 41 km autoputa do mora gradili 7 godina, bit će besplatan prvih sedam dana
Crnogorci 41 km autoputa do mora gradili 7 godina,  bit će besplatan prvih sedam dana

U ovih nekoliko dana što je otvoren, autoput stvara velike probleme vozačima. Dnevno ih od 20 do 50 'prokuha', a u prvih pet dana pet automobila se zapalilo. 

Dijelu stanovnika Crne Gore sve je to pomalo smiješno. 

"Trebaju nam kanaderi uz cestu da gase automobile", "Prodajem auto, prošao autoput dvaput bez posljedica", "Autoput Ognjena Marija", samo su neke od objave koje kruže društvenim mrežama.

Autoput je stajao gotovo milijardu eura i otvoren je nakon nekoliko probijanja rokova. Dug je 41 km. Gradila ga je kineska kompanija CRBC, koja je radila i na Pelješkom mostu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.