Obavijesti

Viral

Komentari 59

'Trošio sam lijek za bolove i od njega postao - homoseksualac'

'Trošio sam lijek za bolove i od njega postao - homoseksualac'
1

Britanac Scott Purdy (23) je bio s djevojkom u vezi šest mjeseci no onda je počeo piti lijek i kaže da su mu muškarci postali privlačni. Nema ništa protiv toga i već je dogovorio spoj

VIDEO

Scott Purdy (23) iz Lincolnshirea u Velikoj Britaniji tvrdi da ga je lijek Lyrica (pregabalin) pretvorio u homoseksualca. Tvrdi da je izgubio interes za žene i da ga sad interesiraju muškarci.

Scott je lijek počeo piti nakon što je slomio stopalo. Odjednom je počeo osjećati da mu djevojka s kojom je bio šest mjeseci više nije privlačna. No nisu mu bile privlačne niti druge žene. Prestao je piti lijek na nekoliko tjedana i privlačnost prema muškarcima je nestala.

S djevojkom je ipak prekinuo i počeo je opet piti lijek jer je, kaže, bio sretan zbog svoje seksualnosti i imao je osjećaj slobode.  

368672932

- Odjednom sam želio muškarce. Bio sam s djevojkom šest mjeseci. Nikada me prije nisu interesirali muškarci. No nekoliko tjedana nakon što sam počeo piti lijek sve se preokrenulo i djevojka mi više nije bila atraktivna. Znala je da pijem lijek i rekao sam joj da ne znam što mi se zapravo dogodilo, ali da odjednom volim muškarce i da ne mogu biti više s njom. Razumjela me koliko je mogla - kaže Scott.

Prvo su mu prepisali Codeine, ali je morao početi piti pregabalin u siječnju jer je imao nuspojave.  

- Da sam znao da će me lijek pretvoriti u homoseksualca ne bih ga pio, ali sada sam sretan i nisam ljut što se to dogodilo. Preko društvenih mreža sam upoznao dečka i jedva čekam da ga vidim - kaže Scott.

Pregabalin je lijek koji se koristi protiv bolova, anksioznosti i epilepsije. Iako ima potencijalne nuspojave, promjena seksualne orijentacije nije jedna od njih i niti jedan takav slučaj nije zabilježen.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

FOTO Konačno našli krivca za prometni krkljanac u Solinu! Ali kvako da se čovjek na njih ljuti?
'IMAJU PREDNOST'

FOTO Konačno našli krivca za prometni krkljanac u Solinu! Ali kvako da se čovjek na njih ljuti?

Uobičajene gužve u Solinu: Gužve u svim smjerovima, stoji u opisu fotografije na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode

Ambiciozna Australka: 'Ove ću godine spavati s 365 frajera. U 2025.  želim da ih bude 600...'
'NE OSUĐUJTE ME'

Ambiciozna Australka: 'Ove ću godine spavati s 365 frajera. U 2025. želim da ih bude 600...'

On je odan, nježan, ne osuđuje, smiješan je, ima slične interese kao i ja, samouvjeren je, ali nikako bahat, opisuje Australka svojeg idealnog muškaraca...
Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi
POGLEDAJTE VIDEO

Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi

Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini...