Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Pet dana - pet kupona: Osvojite čak 20 tisuća kuna

Dvije prilike, pošaljete li svakog dana jedan kupon sudjelujete u izvlačenju za 1000 kuna, ili ih skupite svih pet i sudjelujte u izvlačenju glavne nagrade od 20 tisuća kuna

Foto: Dreamstime
0 komentara

Od utorka, 26. rujna, do subote, 30. rujna, svaki dan objavit ćemo po jedan nagradni kupon. Samo jedan vam je potreban kako biste osvojili poklon bon u vrijednosti od 1000 kuna.

Tijekom pet dana izvući ćemo pet dobitnika, a sve što trebate napraviti je izrezati barem jedan kupon i poslati ga na našu adresu: P.P. 552, 10001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata “24sata ti daruje 25.000 kuna”. Što više kupona pošaljete, veće su vam šanse za osvajanjem nagrade. Sakupite li svih pet kupona možete osvojiti poklon bon u vrijednosti od čak 20.000 kuna.

Kupone pošaljite na gore navedenu adresu, a u bubanj ulaze svi koji stignu do 10. listopada do 9 sati. Nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata, Oreškovićeva 3d, Zagreb uz nadzor tročlane komisije, u utorak, 10. listopada.

Prvo će se izvlačiti glavna nagrada - dobitnik 20.000 kuna, a zatim pet dobitnika nagrade od 1000 kuna. Najsretniji među vama, koji osvoji glavnu nagradu, bit će objavljen u tiskanom izdanju 24sata i na portalu 24sata.hr u roku od deset dana nakon izvlačenja.

Svi sudionici suglasni su s objavom njihova imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre te na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka navedenih na kuponima u promocijske i sve ostale komercijalne svrhe 24sata.

Tema: Igra bez granica!

Možda vas zanima i ovo:
Message