Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
48 komentara

'U uvodnim špicama filmova su tajne poruke. Jeste ih vidjeli?'

Teoretičari zavjera koji smatraju da iluminati upravljaju cjelokupnim svjetskim poretkom smatraju da tajno društvo ubacuje svoje simbole u globalno poznate brendove

48 komentara

Ljudi koji su skloni vjerovati u teorije zavjera tvrde da su simboli iluminata prisutni u u mnogim popularnim brendovima, pa su ih tako pronašli u uvodnim špicama velikih filmskih kompanija.

Teoretičari zavjera uvjereni su da iluminati postoje i kontroliraju cijeli svjetski poredak, a umetanjem svojih simbola u globalno prepoznatljive brendove pokazuju svoju nadmoć.

1. 20th Century Fox

Svako slovo u engleskoj abecedi ima svoju numeričku vrijednost. Pa prema tome, u slučaju američke filmske kompanije 20th Century FOX, slovo F = 6, slovo O = 60, a slovo X = 600. Kada se se zbroji, ispada da je Fox preveden u brojeve 666, odnosno vražji broj. 

1. Fox News

Foto: Screenshot/youtube

Isto vrijedi za američku televizijsku mrežu Fox News, koja je podružnica 20th Century Foxa. U njihovom brendu Fox je ponovno prepoznat u svojem numeričkom prijevodu kao vražji broj.

Foto: Screenshot/youtube

3. Walt Disney

Čak su i u logotipu Walta Disneyja pronašli tajnu simboliku. Tamo su kombinaciju brojeva 666 pronašli u načinu na koji su ispisana slova D, i i y.

4. Warner Bros. Pictures

U logu Warner Bros teoretičari zavjera su u slovu B prepoznali broj 13, koji je vrlo važan broj kod iluminata, jer ga isto kao 666 pripisuju Sotoni. 

5. Columbia Pictures

U špici filmske kompanije Columbia Pictures, inače podružnice japanskog konglomerata Sony, pronašli su mnoštvo simbola koje povezuju s iluminatima: oblak u obliku piramide, plamenu zvijezdu, dugu sedam stepenica - što je broj koji predstavlja Boga.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message