Obavijesti

Viral

Komentari 88

'Ubio sam 19 izvanzemaljaca na svom ranču, prodajem ga...'

'Ubio sam 19 izvanzemaljaca na svom ranču, prodajem ga...'

John Edmonds (58) iz Arizone već se, kako tvrdi, godinama bori s izvanzemaljcima. Sad prodaje svoje imanje, a njegov Facebook profil pun je navodnih dokaza o 'malim zelenima'...

VIDEO

John Edmonds iz Arizone prodaje svoj ranč koji se prostire na čak 36,000 kvadratnih metara po vrtoglavoj cijeni od pet milijuna dolara. Razlog? Ne može više podnijeti 'izvanzemaljske aktivnosti' na imanju.

Edmonds tvrdi da je sa svojom suprugom Joyce pretrpio više živčanih slomova nakon posljednjeg misterioznog događaja u nizu, kad je 'ubio 19 izvanzemaljaca samurajskom mačetom'.

Međutim, tu priči nije kraj. On ozbiljno uvjerava rodbinu, prijatelje, susjede i medije da su ga izvanzemaljci više puta oteli i opet vraćali na Zemlju, piše Global News.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moju suprugu su oteli iz kreveta i lebdeći je završila na obližnjem parkingu, gdje su je čudovišta pokušala unijeti u svoju lebdjelicu, tvrdi Edmonds, koji je ranč kupio još 1995. u želji za mirnim i ugodnim životom.

Nadalje, 'znalački' je uvjeren da je izvanzemaljcima nemoguće odrubiti glavu samo jednim zamahom.

- Moja mačeta je iznimno oštra, ali sam dva do tri puta morao zamahnuti da ih ubijem, rekao je 58-godišnji Edmonds. Na svom Facebook profilu redovito obavještava svoje prijatelje o iskustvima s ranča.

Primjerice, u ožujku je objavio fotografiju krvave mačete i u komentaru detaljno opisao metodu ubijanja 'malih zelenih'. Također, objavljuje i fotografije navodnih ozljeda zadobivenih nakon dvoboja sa svojim 'neprijateljima'.

Bilo kako bilo, prodaja ranča podijelila je mišljenja na lokalnim internetskim oglasima i forumima. Dok su jedni potpuno uznemireni Edmonsovim pričama, drugi su oduševljeni.

Između ostalog, kuća na imanju ima pet spavaćih soba, četiri kupaonice i veliki bazen.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle