Obavijesti

Viral

Komentari 45

Udala se za kriminalca: Strgao joj haljinu, a prvi ples uništio...

Udala se za kriminalca: Strgao joj haljinu, a prvi ples uništio...
4

Vjenčanje se održalo u prostorima britanskog zatvora gdje Bronson zbog fizičkih napada, krađa i otmica odslužuje doživotnu kaznu zatvora. 27 godina mlađoj novoj supruzi nije bilo lako, ali svog muža svejedno voli

VIDEO

Paula Williamson (37) objavila je detalje sa svog vjenčanja sa zatvorenikom Charlseom Bronsonom (64) koji izdržava doživotnu kaznu u britanskom zatvoru Wakefield. Kako opisuje, nije prošlo najbolje, piše The Sun.

Bronson, koji je promijenio ime po uzoru na poznatog američkog glumca, svojoj je novoj supruzi otrgnuo haljinu tijekom prvog plesa, a u privatnom zatvorskom vjenčanju svojoj je odabranici, koja je na najvažniji dan u svom životu stigla prekrivena u bijeli plašt, priuštio i pogrešnu pjesmu prvog plesa.

Charles Bronson Wedding

Nakon svega, Paula je zbog pravosudnih ograničenja bez Bronsona otišla na zabavu, a potom i na medeni mjesec, no, kaže, ne žali ni za čim i raduje se braku sa svojim odabranikom.

- Ovo će potrajati. Zvuči suludo ako se prisjetimo njegove prošlosti, ali mi imamo tako puno toga zajedničkoga i ja se sada osjećam jako sretno i snažno. Pogriješio je s glazbom i to je nešto od čega svaka mladenka strahuje, ali ja ga svedeno volim - ispričala je.

355065425

'Želim imati kćer. Bio bih sjajan otac'

Uvjete u kojima su se vjenčali duguju Bronsonovoj prošlosti. Zbog zločina koje je počinio odslužuje doživotnu zatvorsku kaznu, no njegova supruga smatra da to ne zaslužuje. Tvrdi da se promijenio i da je sada dobar čovjek. Par je izrazio i želju za djecom, a Bronson je nedavno kazao kako silno želi imati kćer. Bio bi, jamči, sjajan otac.

- Frustrira činjenica da nismo mogli imati normalnu večer za vjenčanje. Ja sam poprilično seksualna osoba i svi koji me znaju, znaju da sam malo nestašna. Charles je isti takav. 

Paula Williamson Spotted At The ITV Studios

Haljinu joj je strgao tijekom plesa nakon što je nespretno stao na nju. Rekao joj je "Sad je gotovo", a mu je odgovorila da nikad neće od njega odustati.

Već bila u vezi sa okorjelim zatvorenikom - pedofilom i ubojicom

Williamson je, prije nego što je pismima stupila u kontakt s Bronsonom, pisala i Ianu Bradyju, osuđenom ubojici i pedofilu. Prije nego što je prvi put vidjela Bronsona dugo su se dopisivali.

S druge strane, Bronsonu je ovo treći brak, te je bio zaručen za drugu ženu kada se zaljubio u 37-godišnjakinju.

Bronsonov dosje obiluje fizičkim napadima, otmicama i krađama, a 1999. godine osuđen je na doživotnu kaznu zatvora nakon otmice čovjeka. Rođen je 1952. u Lutonu kao Michael Gordon Peterson, a osim Charlesa Bronsona, koristio se i pseudonimom Charles Salvador.

355317896
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'
NAPISAO MARKEROM

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'

Većina stranih radnika bez previše problema odradi svoj posao, ali proteklih mjeseci porastao je i broj napada na njih
Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje