Obavijesti

Viral

Komentari 8

Uganđanin Musa Hasahya (67) ima 12 žena, odgojio je 102 djece i već dočekao 568 unučadi

Uganđanin Musa Hasahya (67) ima 12 žena, odgojio je 102 djece i već  dočekao 568 unučadi
3

Musa Hasahya je rođen 19. siječnja 1955. u okrugu Butaleja u Ugandi, oženio se svojom prvom ženom sa 16 godina, a najmlađe mu dijete ima samo 6 godina

VIDEO

Stanovnik Ugande, Musa Hasahya, može se svijetu pohvaliti svojim potomstvom i brojem žena. Muškarac ima 12 žena, odgojio je 102 djece i dočekao 568 unučadi, napominje Nation.

Gospodin je rođen 19. siječnja 1955. u okrugu Butaleja u Ugandi. Oženio se svojom prvom ženom sa 16 godina 1971. nakon što je napustio školu. Hasahya je bio poglavar sela posljednja dva desetljeća.

- Sve moje žene kuhaju i žive zajedno u istoj kući. Lako mi je držati ih na oku i spriječiti ih da pobjegnu s drugim muškarcima u ovom selu - govori on.

Uganda: Musa Hasahya je otac oko 100 djece

Gospođa Hanifa Hasahya, Hasahjina prva supruga, kaže da njihov muž brine o njihovim potrebama i voli sve žene jednako.

- Kuhamo, jedemo, radimo sve zajedno i spavamo pod istim krovom. On je dobar čovjek za sve nas - govori gospođa.

U njegovoj je kući uvijek bučno i živo, osim toga, nije lako odrediti koje je dijete od koje žene rođeno. Svi su nevjerojatno slični i lako komuniciraju jedni s drugima, njihova kuća izgleda kao školski hodnik tijekom pauze. Glava obitelji kaže da, iako po izgledu razlikuje djecu i unuke, ne zna sve po imenu.

Starija djeca pomažu majkama u brizi o mlađima. Amina Nahiranda, 20-godišnja kći koja se mlada udala, govori da ih je otac dobro odgojio.

- Odrasli smo kao disciplinirana djeca. Iako nije imao puno novca, nitko nije gladovao - napominje ona.

Zabina Hasahya, 28-godišnja najmlađa supruga, kaže da su supruge, ali se vole i ponašaju kao sestre.

- Slogu u našem braku donosi naš suprug, kojeg također tretiramo kao oca. Nitko od nas ga ne vara; ima 67 godina, ali ima energiju 25-godišnjaka - govori ona.

Musa Hasahya kaže da je sretan jer će u budućnosti njegova djeca i unuci imati još djece kako bi proširili njihov klan. Njegov djed, Musa Hasahya, oženio je 30 žena. Između njegovih žena i djece, kaže Hasahya, nema svađa, ali ako dođe do nesporazuma, on to rješava mirnim putem bez ikakvih znakova nasilja.

Uganda: Musa Hasahya je otac oko 100 djece

Dok neka od njegove starije djece već imaju unuke, gospodin Hasahya kaže da je još uvijek dovoljno energičan da ima još djece.

- Još sam dovoljno jak da imam više žena. Napominje da njegovo najmlađe dijete ima samo oko šest godina, a rodila ga je njegova najmlađa žena.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega
zima u proljeće

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega

Sjeverni Velebit - Iako smo u kalendarskom proljeću, na Velebitu je prava zima. U noći s ponedjeljka na utorak na Zavižanu je palo 27 centimetara snijega. -Cesta od Babića Siče nije očišćena i nije prohodna za osobna vozila i autobuse. Kako se danas i sutra očekuju nove snježne padaline, trenutno ne preporučujemo posjet Parku-, napisali su iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. Kako snježna idila izgleda koncem travnja, pogledajte u videu

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'
URNEBESNI KOMENTARI

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'

'Joj pa i u Austriji se tako radi', napisao je jedan korisnik društvene mreže. 'Čovjeku se nešto prosulo po tepihu pa ispire...', dodao je drugi
Slavonska pseća oaza: 'Dolaze nam ljubimci iz cijele Europe. Čuvamo, treniramo i igramo se'
IMANJE ZA UŽIVANJE

Slavonska pseća oaza: 'Dolaze nam ljubimci iz cijele Europe. Čuvamo, treniramo i igramo se'

Plus+ Obitelj Janović iz Marinaca kraj Vinkovaca na svom imanju od 3000 metara četvornih brine od 20 pasa. Vlasnici ih ostavljaju na čuvanju, treningu, igranju