Obavijesti

Viral

Komentari 0

Uključite se i osvojite karte za Beat the Heat festival na Zrću

Uključite se i osvojite karte za Beat the Heat festival na Zrću
4

Ludi partiji na Zrću su i dalje u punom jeku! Uključite se u nagradni natječaj jer vam poklanjamo 3x2 festivalske ulaznice za Beat the Heat u Aquariusu!

VIDEO

Top party destinacija u Hrvatskoj - klub Aquarius na plaži Zrće otoka Paga na samom je vrhuncu  još jedne spektakularne ljetne sezone! Drugi od tri ovogodišnja Aquariusiova festivala, Beat The Heat festival, koji se održava od 4. do 6. kolovoza ugostit će tri značajna imena, DJ-a koji vrtoglavom brzinom rastu u EDM (electronic dance music) svijetu. 

Nagradni natječaj za korisnike portala 24sata.hr

Portal 24sata.hr i Aquarius vam poklanjaju 3x2 festivalske ulaznice za Beat the Heat festival! U natječaj se možete uključiti popunjavanjem nagradnog obrasca do 02. kolovoza u 15 sati nakon čega ćemo u podrubrici Nagradne igre objaviti imena dobitnika! S jednom mail adresom se možete prijaviti samo jednom, a nagrađujemo svakog dvadesetog prijavljenog sudionika! Dobitnike ćemo o načinu preuzimanja ulaznica kontaktirati mailom.

O Beat the Heat festivalu

Prvi od gostiju festivala su glazbeni trio Hard Rock Sofa, jedni od najboljih glazbenih producenata i Dj-eva u Rusiji. Projekt su 2005. osnovali Alexander Shapovalov, Denis Chepikov i  Sergey Zuev, koji su u posljednjih pet godina objavili preko 20 singlova za neke od najvećih etiketa kao što su Axtone, Spinnin' Records i drugi.

Dan iza njih, 5. kolovoza stiže Michael Woods,  engleski producent i DJ, te remikser za različite EDM-ove žanrove, a ponajviše u progressive houseu i tranceu. U vrlo kratkom roku uspio je ostvariti uspjeh u različitim glazbenim pravcima, dokazujući svoje sposobnosti u proizvodnji big room, progressive i tech house glazbe. To nije prošlo nezapaženo, pa je ga tako radijska mecena s BBC-a Pete Tong nerijetko podržava u svim njegovim novim projektima.

I za posljednji dan festivala stižu, ništa manje atraktivni, Gianni Romano, Carlo Grieco, i Peppe Folliero, koji se kriju iza sve probitačnijeg imena u elektronskoj glazbi - Daddy's Groove. Mladi i talentirani glazbenici stižu iz Napulja u Italiji, a nakon osvajanja talijanske glazbene scene 2006. godine, vrlo brzo su probili europske granice. Remiskirali su velike i poznate glazbenike kao što su Kylie Minogue, Whitney Houston, James Blunt, Skunk Anansie, David Guetta, Usher & Ludacris i Enrique Iglesiasa. Često nastupaju s Davidom Guettom, s kojim će dijeliti rezidenciju ovo ljeto u klubu Pacha na Ibizi te će putovati na Guettinim F**K Me I’m Famous partijima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.