Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
135 komentara

'Uplatite nam novac, mi bismo putovali, posao nam nije opcija'

Mladi bračni par iz Njemačke financiraju roditelji. Ne žele imati stalan posao već putovati svijetom. Izračunali su da im za novi put treba 16,229 dolara te mole pratitelje na društvenim mrežama da im daju novac...

Foto: Instagram
135 komentara

Catalin Onc i njegova supruga Elena Engelhardt iz Njemačke mole pratitelje za novac kojim bi financirali njihov luksuzni način života u putovanja. Onc je već priznao da im većinu toga plaća njegova majka koja radi dva posla. Catalin i Elena putuju svijetom, posjetili su Indoneziju, Italiju, Francusku, Novi Zeland i Australiju, a sad planiraju put u Afriku.

Izračunali su da im za novi pothvat treba 16,229 dolara. Otvorili su profil na stranici GoFundMe i na društvenim mrežama zamolili pratitelje da im uplate novac. Mladi par ne radi i financira ih Catalinova majka. Ta spoznaja nije dobro sjela kod njihovih fanova.

- Mama ti radi dva posla kako bi platila vaša putovanja. Ne misliš li da to ima utjecaja na njeno psihičko zdravlje? Tužno je što ovo nije šala. Važnost koju sebi pridajete je nevjerojatna - napisao je jedan pratitelj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Got to stay in a beautiful villa today @villashaktitawa and shot with @studiosolveig and @sallytm I'll miss my girl

Objavu dijeli CAT AND ELENA (@another_beautiful_day_official)

- Ili bi na primjer mogli naći posao i platiti sami put? - zapitao se drugi komentator.

- Neki nam govore kako bi trebali naći posao poput svih drugih i prestati moliti za posao. Ali, kad imaš ovoliko utjecaja na živote drugih, posao nije opcija - rekao je Catalin.

Foto: Instagram

Ističe kako je veoma zahvalan svojoj majci. Tvrdi kako je nikad nije pitao za novac već je sama inzistirala da ih financira.

- Mama samo da znaš, nismo samo mi ti koji imaju koristi od tvog novca već i stotine drugih - rekao je Catalin.

Foto: Instagram

U proteklih tjedana dana par je zaradio putem GoFundMe stranice 130 dolara.

- Mogli bismo raditi kao modeli i zaraditi brzo novac, ali ne želimo promovirati konzumerizam - zaključio je Catalin, piše Daily Mail.

Foto: Instagram

- Novac koji nam uplatite ići će za bicikle, opremu, hranu i smještaj, internet i SIM kartice u svakoj državi kako bismo vas mogli obavještavati o putovanju i osiguranje - kaže Catalin.

- Svaki dolar, svaka poruka, svaka sitnica za naš šator i bilo kakva pomoć koju nudite će nas gurati naprijed. Nadam se da ćete uživati i učiti s nama - kažu Cat i Elena.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message