Obavijesti

Viral

Komentari 0

Upoznajte deset najboljih pomagala tijekom seksa

Upoznajte deset najboljih pomagala tijekom seksa
10

Dosadio vam je tradicionalni seks? Britanski je časopis 'The Independent' proglasio 10 najboljih pomagala u seksu. Zaista ima različitih stvari

VIDEO

Pomoću njih ćete razbuditi partnera te rasplamsati vatru između vas. Na prvom su mjestu lisice. Osjećaj vezanja nije svakome ugodan. Oni kojima smetaju prave lisice mogu koristiti običnu vrpcu. Kuhača prekrivena satenom može vam poslužiti kao 'kažnjavanje' partnera. Erotski prsten također je na vrhu liste. Prsten s biserima pruža mogućnost masaže intimnih dijelova tijela. Za intimnu masažu cijelog tijela tu su svjećice posebnog mirisa. Keramički penis žene dodvodi do vrhunca pomoću vode. Na jednom kraju ima otvor pa možete naliti hladnu ili vruću vodu. Krema od raznih okusa koja se razmazuje po tijelu mogla bi uzbuditi ljubavnike. Knjiga s erotskim fotografijama također je u top 10 seksualnih pomagala. Satenski pokrivači za bradavice te čipkaste gaćice s biserima će definitivno dovesti muškarca do ludila. Za kraj, tu je sofa za užitke. Namjenjena je izvođenju raznih seksualnih položaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.
GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu

Danas je međunarodnom izložbom pasa, na kojoj je prijavljeno gotovo 4.000 ljubimaca iz cijelog svijeta, počelo zagrijavanje za najveći svjetski kinološki spektakl. Prijenose finala uživo možete pratiti na 24sata!