Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Utrka pasa i vlasnika: 'Bila je velika konkurencija ove godine'

Natjecalo se 20 parova, a ovogodišnji pobjednici su Marin Bogdan iz Kostrene te njegov mješanac Nimbus koji su bili pobjednici i prvog plivačkog natjecanja prije dvije godine

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
14 komentara

Na kraju 3. plivačkog natjecanja pasa i njihovih vlasnika svi su se osjećali kao pobjednici. Posebice psi koji su, nakon omiljenih aktivnosti kao što su trčanje i plivanje, dobili sladolede i vino, a njihovi dvonožni prijatelji počastili su se roštiljem. Dugo u noć slavilo se na plaži Monty's Dog beach u Crikvenici. 

Natjecalo se 20 parova, a ovogodišnji pobjednici su Marin Bogdan iz Kostrene te njegov mješanac Nimbus koji su bili pobjednici i prvog plivačkog natjecanja prije dvije godine. 

U crikvenici je održano plivačko natjecanje pasa i njihovih vlasnika | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

- Nimbusa sam udomio prije sedam godina. Voli more i uživa u plivanju. Ne dolazimo često na ovu plažu, ali se kupamo u našoj lokalnoj lučici - rekao je Marin za Večernji list. Dodao je kako je ovogodišnja pobjeda ostvarena u jakoj konkurenciji. Istaknuo je da su dobro krenuli, ali da je Nimbus nakon skoka u vodu krenuo za kujicom koja mu se jako svidjela. 

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Ovogodišnji maraton obilježili su i neobične ekipe. Najmanju natjecateljicu, čivavu Molly, njezin vlasnik Igor Salamun vukao je u čamcu na napuhavanje. Najstarija natjecateljica, pomeranka Sjena, ne propušta ovaj maraton i završila ga je na dasci i kao posljednja osvojila utješnu nagradu - večeru za sebe i svog vlasnika. 

Iako je za natjecanje bio potreban par, bila je tu i jedna tročlana ekipa. Da bi se mješanka Layla odvažila na utrku, s njom su morali plivati vlasnici Goran i Nadija. I završili su utrku među prvih deset. 

U crikvenici je održano plivačko natjecanje pasa i njihovih vlasnika | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Na natjecanju se promoviralo i udomljavanje napuštenih pasa koje su predstavili djelatnici Vet Centre Crikvenica. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message