Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Važno je zvati se James i imati golema primanja

Svaka Britanka točno zna što želi. Želi se udati do 25. godine za muškarca koji se zove James i koji zarađuje najmanje oko 230.000 kuna na godinu

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
0 komentara

Možda se čini da ne traže puno, ali prema istraživanju koje je proveo magazin More, osam od deset žena iz Velike Britanije se boji da nikada neće naći srodnu dušu. Iako je istraživanje pokazalo da danas žene imaju jednaki broj seksualnih osvajanja kao i muškarci, one zapravo traže romantičnog, vrijednog muškarca koji nema strah od vezivanja i braka.
- Do 25. godine žena želi srodnu dušu s vizijom braka. Na žalost, muškarci imaju fobiju od vezivanja i ulaze iz jedne veze u drugu - rekla je Lisa Smosarski, urednica More magazina.
Gledavši svoje majke, žene žele obitelj i sigurnost. Čak 88 posto želi ozbiljnu vezu. Njih 94 posto vidi se u braku jednog dana, a 89 posto se složilo da je vjernost jedan od bitnih faktora. Iako se skrase u 30-ima ili čak i kasnije, mnoge smatraju da su idealne godine za brak oko 25. Najviše bi se željele udati za muškarca koji se zove James, ali i Daniel, Dan, Danny, Ben, Matt, Mark, Chris, Jack, David, Josh, John ili Jonny su imena koja su ušla u deset najboljih. Za prosječnog muškaraca, evo malo ohrabrenja. Čak osam od deset žena bi radije dobrog, radišnog prosječnog tipa nego glamuroznu vezu sa slavnom osobom. Ali dvije trećine žena smatra da su one te koje se više trude. Kavaliri polako nestaju. Samo 24 posto muškaraca platilo je večeru.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message