Viral

Komentari 9

'Vi ste zlostavljači!': Zubima morskog psa otvorili limenku

'Vi ste zlostavljači!': Zubima morskog psa otvorili limenku

Video objavljen na Twitteru prikazuje dva mladića od kojih jedan morskom psu drži otvorena usta dok drugi za to vrijeme limenku nabija na njegove zube...

Video dvojice mladića koji otvaraju limenku koristeći zube morskog psa ogorčio je korisnike interneta. Video prikazuje dva mladića od kojih jedan morskom psu drži otvorena usta dok drugi za to vrijeme ribljim zubima otvara limenku piva. Objavila ga je stranica TotalFratMove na Twitteru i Instagramu, a umjesto oduševljenja, korisnici interneta bili su zgroženi načinom na koji su dečki postupali sa životinjom.  

- Vi ste zlostavljači životinja! Nadam se da će vas kazniti! Ovo stvarno nije normalno i opasno je. Ako to radite nevinim životinjama, što radite sa ženama i djecom?! Zapravo ste slabići bez muda! - jedan je od niza negativnih komentara koje su dobili na Instagramu. 

- Jest da je malo neukusno, ali nije toliko loše da zaslužuje toliku pažnju - komentirala je stranica TotalFratMove braneći svoju objavu na internetu. 

Gdje se nalazi plaža na kojoj su otvarali limenku zasad nije poznato, ali dio komentatora nagađa da se radi o Floridi gdje je dopušteno loviti morske pse.