Obavijesti

Viral

Komentari 22

Video koji led krv: U zadnji ga je tren spasio od jurećeg vlaka

Video koji led krv: U zadnji ga je tren spasio od jurećeg vlaka
1

Samo nekoliko sekundi prije dolaska vlaka na stanicu, alkoholizirani muškarac napravio je krivi korak, izgubio ravnotežu i pao na tračnice. Munjevitom reakcijom spasio ga je djelatnik željeznice u Kaliforniji...

VIDEO

John O’Connor, bivši željeznički operater koji je unaprijeđen u nadzornika prijevoza u željezničkoj tvrtki Bay Area Rapid Transit u Oaklandu u Kaliforniji, u nedjelju je oko 17:20h bio na radnom mjestu. Tada su naime kućama krenule horde navijača Ridersa pa je trebalo pripaziti kako bi sve išlo svojim tokom, piše NBC.  

Taman kada se stanici približavao vlak, jedan je muškarac izgubio ravnotežu i pao na tračnice. John O'Connor reagirao je gotovo nadljudskom brzinom i muškarca izvukao van vjerojatno i manje od sekundu od udara vlaka. 

Uvjerite se i sami:

O'Connora Kalifornija sad slavi kao 'skromnog heroja', a on kaže da nije mogao vjerovati kad je na snimkama vidio koliko je vlak zapravo bio blizu. Alkoholizirani je pak muškarac prevezen u najbližu bolnicu na triježnjenje. 

Osim snimke spašavanja, internetom se proširila i snimka zagrljaja između Johna O'Connora i muškarca kojem je spasio život. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.