Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
13 komentara

Vjerni posjetitelj: Dolazi svaki dan u Disneyland već 6 godina

Jeff Reitz, nekadašnji pripadnik američkih zračnih snaga, nakon posla dolazi u Disneyland na nekoliko sati. Zamislite, čak mu je i ime profila na Instagramu disney366_...

Disneyland
Foto: schreenshot 433 Instagram
13 komentara

Disneyjevu zabavnom parku ne nedostaje posjetitelja, ni malih ni velikih, ali jedan nadmašuje sve - Amerikanac koji je posjetio Disneyland 2000 dana zaredom.

Jeff Reitz proslavio je ovog tjedna tu obljetnicu upotrijebivši još jednom svoju godišnju propusnicu koja mu omogućuje dnevni posjet parku od 1. siječnja 2012. godine.

- Kad sam ga pitao što mu se tako sviđa u parku, odgovorio je da voli predstave i sve atrakcije ali naročito voli ondje slušati glazbu. Pretpostavljam da ga to opušta, prokomentirao je John McClintock, glasnogovornik Disneylanda.

Ističe da Disney nije nikada imao tako žarkog posjetitelja parka poput Jeffa Reitza, nekadašnjeg pripadnika zračnih snaga od četrdesetak godina koji dolazi nakon radnog dana na nekoliko sati. Već šest godina svaki dan dolazi u Disneyland, a od svog 200. dana, odnosno 18. srpnja 2012., objavljuje fotografije i videozapise na svom Instagram profilu.

McClintock kaže da "njegova djevojka često dolazi s njim, ali ne uvijek". Kad bi to bio slučaj, "bila bi to stvarno luda ljubav, zar ne?", dodao je najvjerniji ljubitelj Disneylanda.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message