Obavijesti

Viral

Komentari 0

Vodič za nove majke: Kako do super seksa

Vodič za nove majke: Kako do super seksa
1

Terapeutkinja za majke Rachel Foux napisala je knjigu "Vodič za nove majke: Kako do seksa" posvećenu obnavljanju odnosa s partnerom

VIDEO

Rachel Foux već 14 godina radi kao terapeutkinja i kaže kako više od tisuću parova ima problema u postelji nakon rođenja djeteta. Nedavno istraživanje pokazalo je da je pedeset posto parova nezadovoljno seksulnim životom nakon poroda. Rachel smatra da to ne mora biti tako. - Žene razmišljaju o seksu nakon poroda, ali imaju jako malo vremena. Partneri malo komuniciraju i tu se stvara problem kojemu treba doskočiti. Potreban je velik trud i jaka intimnost da bi se prebrodilo to razdoblje. Mnoge žene misle da moraju zadovoljiti muškarce jer će inače ostati same, iako je doba nakon poroda za njih bolno i naporno. Ne mora uvijek biti seksa. Razgovor, maženje, izlasci i šale mogu sačuvati bliskost - priča Rachel. Ona u svojoj knjizi nudi pet načina da parovi ostanu seksualno bliski sa ili bez seksa. 1. Razgovarajte Iako su novi roditelji jako zauzeti, moraju razgovarati. Dogovorite se da ćete sjesti i popričati kad dijete zaspi i držite se toga. Prepričajte kakav ste dan imali, kako se osjećate, što mislite o svim novim obvezama koje je donijelo dijete. - Pokušajte to učiniti na način da se ne vrijeđate i ne sramotite međusobno - savjetuje Rachel. 2. Izlazite Iako mnogo parova ne želi ni čuti za babysittericu, Rachel smatra da je izlazak neophodan da bi se veza sačuvala. Predlaže izlazak bar jedanput na tjedan na kavu ili večeru i pridržavanje dogovorenog rasporeda. 3. Sačuvajte kontakt - Moja teorija je da se nove majke ne smiju seksati ako se ne osjećaju spremno. No ljude uvijek potičem da ostanu fizički intimni. Dodirujte se, kupajte se zajedno, ljubite se svaki dan, grlite se i na taj način očuvajte bliskost - predlaže terapeutkinja. 4. Budite seksipilni i zabavljajte se - Ne dopustite da se vatra ugasi - izričita je Rachel. Muškarcu je potrebno pokazati da ste još tu, da ga još želite jer bez povratne informacije ne zna hoćete li ga odbiti. To ne znači da se morate seksati ako ne možete, ali postoje i druge igrice koje vas mogu "zagrijati", poput istraživanja erogenih zona. - Ako ste spremni za seks, onda to pokušajte raditi na zabavan način. Radite to drukčije, na perilici za rublje, u vrtu... Zabavljajte se - kaže Rachel. 5. Odvojite vrijeme za sebe - To je iznimno važno. Muškarac može ostati sam s djetetom na sat vremena da se žena stigne istuširati i opustiti. Ako imate dovoljno novca, otiđite na masažu. Ne zaboravite se i kvalitetno hraniti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.