Obavijesti

Viral

Komentari 0

Vodimo vas na tradicionalni koncert Belfast Fooda!

Vodimo vas na tradicionalni koncert Belfast Fooda!
2

U nagradnom natječaju koji traje od 14. do 15. ožujka dijelimo pet puta po dvije ulaznice za koncert Belfast Fooda koji se održava 17. ožujka u klubu Boogaloo

VIDEO

Tradicionalno povodom obilježavanja jednog od najvećih irskih blagdana i neslužbenog dana ispijanja piva, 15. put za redom, Belfast Food održat će svoj koncert u Zagrebu.  U subotu, 17. ožujka u klubu Boogaloo očekuje vas nezaboravan provod uz sjajnu glazbu i potoke dobrog piva.

Kako se ne bi dogodilo da propustite najveću veselicu u gradu, pobrinuli smo se osigurati za vas 5 x 2 ulaznice za koncert. Sve što trebate učiniti je prijaviti se putem obrasca za prijavu  i pričekati objavu dobitnika sutra, 15. ožujka iza 11:00 sati. Ulaznice osvaja svaki deseti prijavljeni čitatelj, a dobitnike objavljujemo u podrubrici Nagradne igre.  

Ukoliko ne osvojite ulaznice i dan sv. Patrika odlučite provesti uz računalo, 24sata.hr se pobrinuo da i vi osjetite djelić atmosfere i osigurao vam ekskluzivan live prijenos koncerta.

Belfast Food su najbolji izbor za Dan sv. Patrika!

Uvijek rasprodane dvorane, hrpa piva, sjajna atmosfera i ludi provod do zore već godinama potvrđuju da postoji veliki interes publike za ovu feštu i da je Belfast Food  najbolji izbor za dan sv. Patrika.  

Belfast Food se profilirao kao jedna od najkvalitetnijih hrvatskih koncertnih atrakcija čiji nastupi, a pogotovo onaj za Dan sv. Patrika, spadaju u zabave koje se ne propuštaju. Od samog početka zvukom i stilom usmjerili su se prema irskoj i keltskoj glazbi, a kroz četri albuma stvorili su i vlastiti autorski rukopis koji je rezultirao velikim hitovima poput "Mate i Matilda", "Van iz grada", "Trivijalna stvar" i "Lagano lagano". Uskoro nam grupa Belfast Food priprema novi album, nešto fantastično i sasvim drugačije, a na koncertu će premijerno izvesti najavni single albuma "Nisam pijan". 

Ulaznice po cijeni od 50 kn u pretprodaji na sljedećim prodajnim mjestima: Rockmark (Berislavićeva 13), Transport Footwear dućani (Importanne, City Centar One, Gajeva 10), Eventim, Dancing Bear i Dirty Old Shop.  Na blagajni kluba ulaznice će koštati 70 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.