Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
25 komentara

Okupala je Hondu u bazenu: U autu 'zaboravila' supruga i kći

Florida: Vozačica automobila izašla je iz vozila, a ručicu automatskog mjenjača stavila u poziciju "P". U automobilu su bili njezin muž i kći. Moglo je završiti kobno...

Foto: Okaloosa County Sheriff's Office
25 komentara

Nespretna vozačica svim putnicima osigurala je nenadano kupanje, no sve je moglo završiti i puno gore.

Nesvakidašnji incident zabilježen je nedavno u Floridi, a osim Honde Civic u nemilom događaju nitko nije stradao. Naime vozačica spomenutog automobila izašla je iz vozila, a pritom nije ručicu automatskog mjenjača stavila u poziciju "P".

Foto: Okaloosa County Sheriff's Office

Dok je izjurila iz automobila kako bi iz apartmana uzela novac koji je zaboravila, njen muž i kćer ostali su u automobilu, koji se potom otkotrljao u bazen.

Oboje su se izvukli iz automobila i izronili iz bazena, a teško je reći da li su u većem šoku ostali njih dvoje, majka koja je zatekla neočekivani prizor ili pak gosti i zaposlenici resorta gdje se sve odvilo.

Foto: Okaloosa County Sheriff's Office

Ured šerifa nije objavio detalje o ovoj neobičnoj nesreći, pa ostaje nejasno kako suprug i kćer nisu primijetili kako se automobil u kojem se nalaze kreće prema bazenu, kao ni kako su izronili. No, na kraju krajeva bitno je da su se ipak uspjeli spasiti i proći bez ozljeda.
 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message