Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
120 komentara

Vrhunski terenac Dacia Duster sad je još i moćniji nego prije

Dacia Duster ima još funkcionalniji prostor za putnike, bogatu opremu, nisku potrošnju goriva i najveći prtljažnik na tržištu. Duster možete osvojiti sakupljajući deset kupone u 24sata od 19. do 28. svibnja

Foto: ilustracija

Dizajn Dacije Duster u skladu je s pustolovnim, modernim i dinamičnim karakterom vozila. No prava se revolucija zbila u unutrašnjosti: potpuno preuređen prostor za putnike elegantan je, ali i mnogo funkcionalniji i prilagodljiviji.


Pravo terensko vozilo spremno je savladati sve terene zahvaljujući visini podvozja od 21 cm, prilaznom kutu od 29,3° te odlaznom kutu od 34,9°. Intuitivnim upravljanjem pogona na sve kotače sasvim se sigurno prilagođava svim uvjetima. Tehnologija Stop i Start serijski je dostupna uz sve motore i automatski zaustavlja motor kada se Duster zaustavi. Motor dCi 90 jedan od najboljih dizelskih motora na tržištu, jamči vrhunski užitak u vožnji, nisku potrošnju goriva i manje emisije štetnih plinova. Sustav za pomoć pri kretanju na uzbrdici ostavlja vam dovoljno vremena za manevriranje održavajući kratko vrijeme tlak u kočnicama. Duster vas upozorava i kada padne tlak u gumama, a prtljažnik zapremnine 475 litara najveći je na tržištu. 


Duster možete osvojiti sakupljajući kupone u 24sata od 19. do 28. svibnja. 10 kupona pošaljite na adresu P. P. 311, 10001 Zagreb.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message