Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Za psovanje u zahodu od sada se može u zatvor

Amerikanka je počela psovati zbog zahodske školjke koja je izazvala poplavu. Čuo ju je policajac, zbog kojeg će možda i u zatvor

Daigle
Foto: Daigle
0 komentara

Dawn Herb iz savezne države Pennsilvanije imala je problema sa svojim WC-om. Zahodska školjka izazvala je poplavu koja je prijetila proširiti se na ostatak kuće. U panici je počela psovati, a kćeri je u cijelom kaosu vikala da donese krpe, što je čuo jedan policajac. Odmah je upozorio ženu da se prestane tako izražavati, kako prenosi Ananova. Dawn se nije puno obazirala na njegove riječi, zbog čega je zaradila kaznu za neprimjereno ponašanje i remećenje javnog reda i mira. Sad je čeka i novčana kazna od oko 1600 kuna te mogući odlazak u zatvor na 90 dana.
- Meni ovo sve nema smisla. Pa ja sam psovala u svoja četiri zida. Nisam bila na ulici niti pod utjecajem alkohola ili droga. Bila sam ljuta zbog poplave. Tko ne bi poludio zbog toga, uz to nisam ni bila toliko prosta - izjavila je Amerikanka.
Dawnina odvjetnica tvrdi da njezina klijentica ima dobre izglede na sudu jer policija nija zadužena za "zahodske" verbalne ispade u vlastitoj kući, koji su jednostavno smiješni. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message