Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Zagrepčane '68 pitali kako će je pamtiti: 'Postala sam mama'

HRT je iz svoje bogate arhive 'iskopao' nevjerojatno šarmantan prilog za koji su Zagrepčane na ulici pitali po čemu će pamtiti, tada već na zalasku, 1968. godinu. Svakako ga pogledajte...

Foto: HRT/SCREENSHOT
22 komentara

Ja sam nedavno postao tata, ne. To su mi najljepše uspomene, ne, rekao je prvi ispitanik u HRT-ovom prilogu objavljenom posljednjeg dana 1968. godine. 

HRT je ovaj šarmantan prilog objavio na svojoj službenoj Facebook stranici gdje ju je dosad pogledalo gotovo 25 tisuća ljudi. 

- Pitanje puta na Mjesec daje perspektivu koju ni bujna fantazija ne može zamisliti, odgovorio je pak jedan gospodin, vjerojatno ni ne sanjajući da će jednog dana mnogi osporavati da se to putovanje ikad dogodilo 'jer su tako čitali na internetu'. 

- Po onom potresu dolje u Debru, odgovorila je jedna gospođa, a gospodin, vjerojatno njen suprug, rekao je da će 1968. pamtiti po invaziji na Čehoslovačku. 

Ostali sugovornici spominjali su Olimpijadu, ubojstvo sentora Kennedyja i Martina Luthera Kinga. 

Manje službena bila je jedna djevojka koja je rekla da će godinu pamtiti po 'nečemu najljepšem što sam doživjela, a to vam sada ne mogu reći'. 

Uglavnom, da ne duljimo, prilog svakako pogledajte i sami i to ovdje

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message