Obavijesti

Viral

Komentari 57

'Zakasnila sam na vlastito vjenčanje od 120.000 kuna...'

'Zakasnila sam na vlastito vjenčanje od 120.000 kuna...'
1

VELIKA BRITANIJA: Pred Nicholom Tuohy nedavno je bio najsretniji dan u njenom životu. No, u nespretnom spletu okolnosti taj se dan pretvorio, kaže, u tužnu priču...

VIDEO

Umjesto na crkvenu ceremoniju, ona se pojavila tek u vrijeme za primanje gostiju, piše britanski The Sun. Njen ju je partner Darren Ferne nakon svega, dakako, 'napucao', a ona se sada isplakala britanskim novinarima, najvjerojatnije u pokušaju da vrati bivšeg nakon što je propustila vjenčanje od oko 120 tisuća kuna.  

Ovo je njena ispovijest. 

- Dan prije vjenčanja imali smo probu i bilo je savršeno. Da je sve bilo u redu, sad bismo bili muž i žena. Za sve sam ja kriva. Bilo je toliko toga za obaviti da sam se raspala. Osjećam se kao da sam sve izgubila, kaže Nichola. 

Kap koja je prelila čašu

Njen bivši partner kaže kako je propalo vjenčanje bila kap koja je prelila čašu te da bi najvjerojatnije još bili zajedno da Nichola nije sve uprskala. 

- Darren me zaprosio samo pet tjedana nakon što smo se upoznali 2014. godine. Tada sam ga odbila jer je bilo prerano. Ali, pristala sam tri mjeseca kasnije, prisjetila se Nichola. 

Ona i njeno troje djece iz prvog braka odmah su krenuli u planiranje svadbe za 80 ljudi. Ali, jednostavno nije bilo suđeno. 

- Kad sam se probudila na dan vjenčanja, odmah me uhvatila panika. Bilo je toliko toga za obaviti. Šminkanje je potrajalo duže nego što sam planirala i izgledala sam toliko loše da se nisam prepoznala. Požurila sam kući sve skinuti kako bih se sama našminkala. 

- Kad sam stigla kući, tamo su bili moji roditelji i moje dvoje mlađe djece. Kako moji roditelji nisu odobravali moj brak, oni su odlučili ne ići, pa sam pokupila djecu i zaputila se prema hotelu kako bi nas sve pripremila. Ali, njima nešto nije funkcioniralo s plaćanjem i opet sam kasnila. Tada sam već bila u suzama. 

- Kada smo napokon ušli u hotelsku sobu, shvatila sam da je haljina moje kćeri ostala kod kuće. Neutješno sam plakala jer mi je ostalo samo pola sata da se spremim. 

- Nazvala sam Darrena koji je u crkvi bio s mojim najstarijim sinom. Gosti su već dolazili i kada mi je rekao da požurim, to me dodatno uplašilo, ispričala je Nichola.  

'Potonula sam, a on je bio bijesan'

- Odlučila sam, nakon svega, haljinu obući kod crkve. Izašla sam van i skužila sam da automobil koji me trebao odvesti do crkve nije imao pojaseve. Jednostavno nisam mogla djecu staviti u njega. 

- Znala sam da moram voziti sama svoj auto. Crkva je bila udaljena 35 kilometara, a ja sam imala samo pola sata da stignem. Preplavljena panikom, legla sam na pod, potpuno iscrpljena. 

- Potonula sam, a Darren je bio izvan sebe od bijesa. Gosti su čekali, a kapelan je postao nervozan, nakon našeg je bilo još nekoliko vjenčanja. 

- Kad je DJ zatražio svoj novac, Darren je totalno pukao i tu je bio kraj. 

Unatoč propalom vjenčanju, par je još neko vrijeme ostao zajedno. No, potpuno su se udaljili i na kraju prekinuli. Nichola se nada da će joj Darren jednoga dana moći oprostiti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!
Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju