Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
29 komentara

Završio na operaciji: Mrtav pijan dva puta ugrizao pitona

Policija je uhitila muškarca kojeg sumnjiče da je ugrizao metar dugog pitona i teško ga ozlijedio. David Senk (54) se ne sjeća incidenta i kaže da mu je žao

City of Sacramento Animal Care Services
Foto: City of Sacramento Animal Care Services
29 komentara

Policija u Sacramentu uhitila je muškarca kojeg sumnjiče da je ugrizao metar dugog pitona i teško ga ozlijedio, javlja BBC. Netko je policiju pozvao u sjeverni dio grada u četvrtak navečer i prijavio napad. Davida Senka (54) našli su kako leži na podu, dok ga je svjedok optužio da je dva puta ugrizao zmiju. Piton je završio na hitnoj operaciji, ostao je bez dva rebra, a upraviteljica Centra za skrb o životinjama rekla je da su ugrizi bili takvi da se zmiji gotovo vidjela jetra. 

- Oporavlja se. Operirali smo ju i mislim da smo joj spasili život, rekla je Gina Knepp. Senka su uhitili zbog sakaćena životinje. Iz pritvora je Senk rekao novinarima da se ne sjeća incidenta i da ima problema s alkoholom. 

- Učinio sam što? Ako nađete vlasnika, recite mu da mi je jako žao. Platit ću sve troškove liječenja, rekao je Senk. Za sada se nije javio vlasnik pitona te o njemu skrbi Centar.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message