Obavijesti

Viral

Komentari 29

Završio na operaciji: Mrtav pijan dva puta ugrizao pitona

Završio na operaciji: Mrtav pijan dva puta ugrizao pitona
2

Policija je uhitila muškarca kojeg sumnjiče da je ugrizao metar dugog pitona i teško ga ozlijedio. David Senk (54) se ne sjeća incidenta i kaže da mu je žao

VIDEO

Policija u Sacramentu uhitila je muškarca kojeg sumnjiče da je ugrizao metar dugog pitona i teško ga ozlijedio, javlja BBC. Netko je policiju pozvao u sjeverni dio grada u četvrtak navečer i prijavio napad. Davida Senka (54) našli su kako leži na podu, dok ga je svjedok optužio da je dva puta ugrizao zmiju. Piton je završio na hitnoj operaciji, ostao je bez dva rebra, a upraviteljica Centra za skrb o životinjama rekla je da su ugrizi bili takvi da se zmiji gotovo vidjela jetra. 

- Oporavlja se. Operirali smo ju i mislim da smo joj spasili život, rekla je Gina Knepp. Senka su uhitili zbog sakaćena životinje. Iz pritvora je Senk rekao novinarima da se ne sjeća incidenta i da ima problema s alkoholom. 

- Učinio sam što? Ako nađete vlasnika, recite mu da mi je jako žao. Platit ću sve troškove liječenja, rekao je Senk. Za sada se nije javio vlasnik pitona te o njemu skrbi Centar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.