Viral

Komentari 4

Zbog ove iluzije mnogi nemaju pojma što se događa: Gdje je nestao donji dio tijela curice?!

Zbog ove iluzije mnogi nemaju pojma što se događa: Gdje je nestao donji dio tijela curice?!

Fotografija je dobila gotovo 70 tisuća lajkova i komentara u kojima su mnogi priznali da nisu mogli shvatiti što se događa

Majka jedne djevojčice koja se igra u parku zbunila je korisnike društvenih mreža. Naime, fotografija je zapravo optička iluzija, a prikazuje djevojčicu od struka prema gore, a ono što izaziva čuđenje je donja polovica tijela koja izgleda kao da neobjašnjivo tone u beton.

Kako prenosi The Mirror, majka je fotografiju podijelila na Redditu koja je ubrzo postala viralan hit i izazvala lavinu komentara.

Fotografija je dobila gotovo 70 tisuća lajkova i komentara u kojima su mnogi priznali da nisu mogli shvatiti što se događa.

Neki su u komentarima pisali kako su shvatili u čemu je 'caka', dok je nekima fotografija zadala velike muke.

- Sjajna objava! Priznajem da sam morao pogledati komentare i još se malo mučio - komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica napisala: 'Muka mi je gledati ovo jer moj mozak ne može shvatiti što se događa'.

Međutim, neki su uspjeli shvatiti fotografiju.

- Ispred nje je zid! Odnosno, ona stoji iza podignute površine koja je istog uzorka i boje kao pločnik iza nje - objasnio je jedan korisnik Reddita.