Obavijesti

Viral

Komentari 1

Zec koji teži 13 kg mogao bi ući u knjigu rekorda

Zec koji teži 13 kg mogao bi ući u knjigu rekorda
1

Zec Humphrey težak je 13 kilograma i dugačak je više od 1 m te je na dobrom putu da sruši sve rekorde kad je riječ o velikim zečevima

VIDEO

S dužinom od 107 centimetara Humphrey izgleda dojmljivo. Kako sa 18 mjeseci nije još potpuno odrastao, njegov vlasnik Colin Dunigan (62) očekuje da će još rasti. Obožava jesti mrkvu, kupus, šparoge, ali najviše voli kekse za bolju probavu.
- Prvi put kada sam ga primio bio je velik kao dvije moje šake. Svaki dan bio je sve veći i veći. Očekivao sam da će prestati rasti, ali do sada još nije - priča Colin iz Cumbernauld (Britanija). U jednom danu pojede tri mrkve, pola brokule, par šparoga, malo kruha i punu šaku biskvita.
- Obožava hranu. Da može pojeo bi sve što mu se nađe na putu, no moram biti pažljiv i kontrolirati mu prehranu - kaže Colin. Nije mu važna samo količina, već i kvaliteta hrane.
- Jednom sam mu kupio jeftinije kekse, a on ih je samo pogledao i ljuto okrenuo glavu - smije se Dunigan. Uz hranu voli i televizijske emisije, a kako je davno prerastao kavez, većinu vremena provodi sjedeći pokraj vatre. Colin mu uvijek prije izlaska mora ostaviti upaljen televizor ili radio jer ga zec u suprotnom ne želi pustiti iz kuće. Svjetski rekord trenutno drži zečica Amy iz Worcestera sa 124 centimetra i 16 kilograma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.