Obavijesti

Viral

Komentari 72

Želi lijepo stariti: Ubrizgala si bakteriju staru 3,5 mil. godina

Želi lijepo stariti: Ubrizgala si bakteriju staru 3,5 mil. godina
1

Njemica i ovisnica o plastičnoj kirurgiji koja se u javnosti predstavlja pod imenom 'Manoush' u jednom je showu otkrila koliko zapravo ima godina i postala predmetom sprdnje.

VIDEO

U proteklih 20 godina, Manoush je, prema vlastitom priznanju, na estetsku kirurgiju potrošila oko 42 tisuće eura. Korigirala je oblik očiju, zapunila i podigla obraze, dvaput je operirala nos, operirala je usne, te grudi čak šest puta. Na tome, dobro ste pretpostavili, nije stala. 

Naime, kroz nekoliko proteklih mjeseci ova su Njemica iz Münchena u krv ubrizgava bakterije stare oko 3.5 milijuna godina. Sve to ona je učinila, kaže, ne kako bi se pomladila, već kako bi 'dostojanstveno ostarjela'. 

Upravo je ta njena izjava najviše zgrozila gledatelje britanskog showa koji su očekivali da je mnogo starija nego što zapravo jest. Manoush je naime nakon mnogo nagovaranja od strane voditelja priznala da ima 48 godina. 

Brojni gledatelji nakon toga su se oglasili na Twitteru i posumnjali u to da Manoush ima 48 godina te počeli s nagađanjima da je u 60-ima, 70-ima, a jedan je gledatelj otišao toliko daleko da je ustvrdio da ima 101 godinu, piše Daily Mail.  

Manoush kaže da samu sebe smatra 'ljudskim laboratorijskim štakorom', a nakon što si već nekoliko mjeseci u krvotok ubrizgava bakteriju Bacillus F, kaže kako se osjeća mlađe i vitalnije. 

Tu drevnu bakteriju u Sibiru su 2009. godine otkrili ruski znanstvenici koje je fascinirala činjenica da bakterije, unatoč starosti od tri i pol milijuna godina nisu pokazivale znakove starenja. Njemica ovisna o estetskoj kirurgiji očito je zaključila da bi bakterija mogla pomoći o njoj. 

Gledatelji showa u kojem je gostovala s tim se očito nimalo ne slažu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega
zima u proljeće

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega

Sjeverni Velebit - Iako smo u kalendarskom proljeću, na Velebitu je prava zima. U noći s ponedjeljka na utorak na Zavižanu je palo 27 centimetara snijega. -Cesta od Babića Siče nije očišćena i nije prohodna za osobna vozila i autobuse. Kako se danas i sutra očekuju nove snježne padaline, trenutno ne preporučujemo posjet Parku-, napisali su iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. Kako snježna idila izgleda koncem travnja, pogledajte u videu
Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'
URNEBESNI KOMENTARI

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'

'Joj pa i u Austriji se tako radi', napisao je jedan korisnik društvene mreže. 'Čovjeku se nešto prosulo po tepihu pa ispire...', dodao je drugi