Obavijesti

Osvojite Candy perilicu rublja iz asortimana GA Bijele Tehnike

Osvojite Candy perilicu rublja iz asortimana GA Bijele Tehnike
3

GA Bijela Tehnika u suradnji s 24sata organizira nagradnu igru za svoje vjerne kupce. Slanjem jednog SMS-a ulazite u izvlačenje za perilicu rublja Candy CO 127DF

Pošaljite SMS poruku s ključnom riječi PERILICA i svojim podacima (ime, prezime i adresa) na broj 60024 (2,40 kn/SMS) i uđite u izvlačenje za osvajanje perilice rublja Candy CO 127DF vrijednosti 3.499 kn!

Nagradna igra traje 23.01.-29.01. Izvlačenje dobitnika nagradne igre će se održati 30.01. u prostorijama 24sata. Nakon izvlačenja dobitnik će biti objavljen u članku na www.24sata.hr/nagradne-igre. Detaljna pravila nagradne igre možete pročitati ovdje.

Tvrtka GA Bijela tehnika specijalizirana je za prodaju bijele tehnike i kuhinja. GA brine za okoliš i zato je ove godine pokrenula jedinstvenu akciju na području bijele tehnike, otkup starog aparata bijele tehnike za 750 kuna!

Za više informacija o samoj akciji posjetite naše trgovine ili GA internet stranice www.bijela-tehnika.hr. Tražite li nešto povoljno, tu je Whirlpool-ov set koji se sastoji  od ventilatorske pećnice, ploče i nape za samo 2999 kuna. ili ako možete izdvojiti više i tražite bolje funkcije od samih aparata, GA Vam nudi Bosch katalitičke pećnice u tri boje po 3.590 kuna!

Osim 4500 aparata GA Bijela tehnika nudi Vam i vrhunske njemačke kuhinje Noblessa koje dolaze sa petogodišnjom garancijom. Ovaj mjesec akcija je 40% na kuhinje u visokom sjaju! Kuhinje Noblessa dijele se u 9 cjenovnih razreda, imaju 29 različitih modela sa preko 40 boja fronti, 73 vrste ručkica i preko 600 ormarića raznih dimenzija. To sve zajedno daje Vam bezbroj mogućnosti za Vašu kuhinju. Ako ste se odlučili za kuhinju po svojoj mjeri, ljubazno i stručno osoblje GA Bijele tehnike zajedno s vama će projektirati kuhinju i predložiti kako je opremiti odgovarajućim aparatima iz svoje ponude, a dostava i montaža kuhinje za Vas je besplatna.

Sa ukusnim jelima pripravljenim u Vašoj novoj kuhinji na aparatima kupljenim GA trgovinama razmazit ćete svoje prijatelje i pohvaliti se kvalitetnom kupovinom.



Operator usluga s dodanom vrijednosti: Moj telekom d.o.o., Trg K. Ćosića 11, Zagreb, MB 02497913, tel. 01 3659 058.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!