Komentari 0

Gastro.hr vas poziva da upišete Proljetnu školu kuhanja

Gastro.hr vas poziva da upišete Proljetnu školu kuhanja

Okusite proljeće na tanjuru na proljetnoj školi kuhanja portala Gastro.hr sa chefom Sašom Polojcem! Škola kuhanja se održava u Miele Centru 25. travnja od 11 sati

S proljećem su stigle i namirnice koje jednostavno privlače pogledom! Uz chefa Sašu Polojca naučit ćete kako na najbolji način iskoristiti šparoge, špinat, grašak i mladi luk. A osim finih jela, chef Saša će vam pokazati i neke trikove koji njemu, a tako će i vama, olakšavaju kuhanje. 

Proljetna škola kuhanja Saše Polojca

Radionica će se održati u zagrebačkom Miele Centru u subotu 25.travnja od 11 do 14 sati.  Prijaviti se možete ovdje.

U školi kuhanja ćete naučiti pripremiti:

  • proljetni rižoto na bazi radiča i špinata
  • piletinu punjenu rukolom, sirom i slatkim feferonima
  • pureće medaljone u umaku od graška
  • fritaja sa šparogama
  • proljetna krem juha

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete do 23. travnja putem obrasca na linku. Samim ispunjenjem obrasca vaše mjesto na školi kuhanja će biti rezervirano, a sve podatke o uplati ćete dobiti na mail. 

Cijena škole kuhanja iznosi 200 kuna, a potrebno ju je uplatiti najkasnije do 24.travnja u 12 sati.

Prijavite se na školu kuhanja!

O Miele Centru 

Miele je poznata marka kućanskih uređaja koja postoji diljem svijeta. Osnovu poslovanja čine stalne inovacije, a njihove radionice kuhanja kreirane su za kuharske početnike i zaljubljenike u kulinarstvo. Naučite osnovna znanja i vještine u pripremi, obradi i tehnološkim postupcima za praktične savjete i običaje u kulinarstvu.