Obavijesti

Glačanje nikad nije bilo jednostavnije i brže

Glačanje nikad nije bilo jednostavnije i brže
5

PerfectCare Elite je najsnažnija parna postaja s najlakšim glačalom na tržištu, nezamjenjiva pomoć u glačanju koja olakšava vaš posao i štedi vaše vrijeme

Philips je predstavio na tržištu PerfectCare Elite, najsnažniju parnu postaju* s kojom glačanje nikada nije bilo jednostavnije i brže. Skraćujući vrijeme glačanja uz visoku učinkovitost, parna postaja PerfectCare Elite ostavlja više slobodnog vremena za sve ostale aktivnosti kojima se želite posvetiti.

PerfectCare Elite je parna postaja dizajnirana za jednostavno i ugodno glačanje, opremljena najlakšim glačalom na tržištu, koje pouzdano izravnava sve nabore na svim vrstama odjeće, od trapera do svile, i to bez namještanja temperature.

Antonija Blaće, poznata televizijska voditeljica, među prvima je imala priliku isprobati PerfectCare Elite parnu postaju i sama se uvjeriti u sve prednosti koje ova inovacija nudi. Zbog posla kojim se bavi puno vremena provodi na snimanjima, a vremena za kućanske poslove gotovo da i nema. „Moram priznati da nisam tipična kućanica, zapravo mi tempo života ni ne ostavlja prostora da se tome posvetim. Ali Philipsova parna postaja oborila me s nogu. Nije važno glačam li svilenu haljinu, sportsku majicu ili košulju, sve je tako brzo i jednostavno. Nisam nikad mislila da ću ovo izgovoriti, ali glačanje s PerfectCare Elitom je super zabavno i preporučam ga svim srcem““, izjavila je Antonija.

Najbrže i najlakše glačalo* omogućuje vam više slobodnog vremena

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

“Kao vodeći brand glačala u svijetu, posvećeni smo smislenim inovacijama koje proces glačanja čine jednostavnijim. Znamo da je vrijeme dragocjeno i da nitko ne želi previše vremena provesti za daskom za glačanje. PerfectCare Elite idealno je rješenje za ovaj problem, jer jamči najbolje rezultate u malo vremena”, ističe Božena Brnas, marketing manager iz Philipsa.

PerfectCare Elite parna postaja nastala je kombiniranjem brojnih Philipsovih inovacija. OptiTemp tehnologija tako jamči glačanje bez progorijevanja za sve vrste tkanina, daje osjećaj pouzdanosti čak i kada glačate svoje najosjetljivije komade odjeće. Više ne morate brinuti o mijenjanju temperature kad prelazite s jedne vrste tkanine na drugu, čime štedite vrijeme i izbjegavate nepotreban stres.

Parna postaja PerfectCare Elite ima najlakše glačalo na tržištu*, što ju čini idealnom i za okomito glačanje koje uklanja nabore s osjetljive odjeće kao što su haljine, jakne, pa čak i s odjeće koju je teško glačati jer sadrži dodatke, ukrase i gumbe.

PerfectCare Elite GC9642 stvara više pare nego bilo koja druga parna postaja, s tlakom od 7,2 bara i potiskom pare do 440 g. Para prodire duboko u odjeću, tako da možete u puno manje vremena proći kroz hrpu odjeće koja vas čeka, glačajući jednim potezom i najtvrdokornije nabore. Glačanje nikad nije bilo tako brzo i jednostavno.

Mnogima je glačanje jedan od najomraženijih kućanskih poslova koji oduzima dragocjeno slobodno vrijeme. Philipsova nova parna postaja svojom inovativnošću želi doskočiti svim negativnim stranama glačanja, osloboditi vaše vrijeme i peglanje pretvoriti u ugodno iskustvo.

*Mjerenje težine i snage pare glačala (norma IEC60311), u usporedbi s najprodavanijim parnim postajama, istraživanje iz siječnja 2015.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!