Obavijesti

Glazbenici danas otvaraju izložbu svojih likovnih radova!

Glazbenici danas otvaraju izložbu svojih likovnih radova!
16

Dođite u 20 sati u Art Point Galeriju kada ćete imati priliku vidjeti izložene likovne radove poznatih glazbenika okupljenih u Art Orchestra. Atmosferu će glazbenici začiniti unplugged svirkom!

Izložba poznatih glazbenika okupljenih u Art Orchestra otvara se danas u 20 sati u Art Point Galeriji u Gundulićevoj 21, Zagreb. Otvaranje izložbe glazbenici će začiniti unplugged svirkom.

Na izložbi će svoje likovne radove izložiti umjetnici Branko Bogunović – Pif, Arsen Dedić, Adonis Dokuzović, Danijel Drakulić, Jadranka Ivaniš Yaya, Krešimir Ivić, Vitold Košir, Ivan Kraljević, Hrid Matić, Ivica Percl, Romana Orešnik, Dario Orioli, Ivan Stančić – Piko, Zvonko Špišić i Vedran Žanko.

Art Orchestra je udruga multimedijalnih umjetnika, u prvom redu glazbenika. Osim što su svi članovi glazbenici, povezuje ih još jedan ili nekoliko umjetničkih izričaja - slikarstvo, kiparstvo, umjetnička fotografija, dizajn, književnost ili filmska, odnosno kazališna umjetnost.

Osnovni cilj udruge je promicanje umjetničkih vrijednosti, odnosno kulture življenja, a posebno je fokusirana na rad s mladima, to jest na upoznavanje mlade generacije s umjetnošću kao graditeljicom kvalitete i vrijednosti u životu. Djelovanje udruge je usmjereno i prema poboljšavanju kvalitete življenja putem upoznavanja s istinskim vrijednostima koja nas okružuju - discipliniranim pristupom radu i vježbanju kao osnovnom obliku usavršavanja i jedinom sigurnom putu da se uspješno postignu zacrtani ciljevi.

Na ovoj izložbi predstavit će se slikarski radovi članova Art Orchestra koji vas vode kroz čudesan svijet mašte glazbenika sanjara i njihovu glazbenu priču, ovaj put ispričanu kistom i bojama. Udruga vas poziva na izložbu uz misao da svatko od nas lakše prolazi kroz svakodnevne teškoće i probleme kada se okruži umjetnošću jer je umjetnost najbolja prijateljica u dobrim i u teškim vremenima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u