Obavijesti

GORDAN GIRIČEK: Podržati ću gluhe košarkaše na EP-u

GORDAN GIRIČEK: Podržati ću gluhe košarkaše na EP-u
10

U nedjelju 18.12.2011. godine održana je humanitarno-revijalna ALL STARS utakmica Amaterske košarkaške lige KOALA u dvorani paviljona 25 Zagrebačkog Velesajma

Nakon utakmice održan je domjenak u sklopu kojeg je održana i tombola. Cjelokupni događaj je imao humanitarni karakter jer su sva sredstva koja su prikupljena od tombola, kao i od honorara kojeg su se odrekli suci, zapisničari i delegati utakmice, namjenjena za odlazak Hrvatske košarkaške reprezentacije gluhih na Europsko prvenstvo koje će se održati od 29.06.-07.07.2012. godine u Turskoj( Konya).

Kao i mnogo puta do sada, svoj doprinos i podršku dao je naš proslavljeni košarkaš i promotor Hrvatske košarkaške reprezentacije gluhih, Gordan Giriček, koji je čak dao naslutiti da bi mogao dečke podržati i u Turskoj, ako mu to njegove obveze budu dopuštale.

Kristijan Krišto, tehnički direktor Hrvatske košarkaške reprezentacije gluhih cijeli je događaj popratio ovim riječima: 

Zahvalni smo na potpori vodstvu KOALA lige te svim ekipama koje igraju u ligi. Cijenimo vaš trud i napor koji ulažete da nam pomognete u realizaciji projekta «Turska 2012.» i nastojat ćemo vaše povjerenje opravdati požrtvovnom i kvalitetnom igrom na EP-u u Turskoj.

Putem projekta POMAGANJE JE UVIJEK IN gluhi košarkaši pokušavaju prikupiti financijska sredstva (oko 170.000 kuna) potrebna za pripreme, odlazak na EP te boravak u Turskoj (smještaj i prehrana).

Da bismo prikupili taj iznos, potrebna nam je suradnja i pomoć šire zajednice, donatora i sponzora. Svaka pomoć je dobrodošla. U ovaj se projekt već spontano uključuju brojni poznati košarkaši (Gordan Giriček i Damjan Rudež su i ovoga puta bili sa nama) i drugi sportaši, kao i državne i privatne tvrtke. Uz gluhe košarkaše, nositelj projekta je Poliklinika Bagatin, koja gluhim košarkašima već nekoliko godina pruža financijsku i logističku podršku.

LIJEPA GESTA

Gluhi košarkaši i ovoga puta su pokazali svijest o potrebi za pomaganjem drugima te su na poluvremenu utakmice poklonili gluhoslijepom mladiću, Mariju Doliću, dres Hrvatske košarkaške reprezentacije gluhih i nove tenisice za treniranje, jer Mario unatoč svojem hendikepu voli košarku i trenira 2 do 3 puta tjedno. Veliki lajk za upornost, Mario! 

Gluhim košarkaški reprezentativcima šaljemo velike čestitke za ovu veliku gestu. Gluhi košarkaši su glavni promotori projekta POMAGANJE JE UVIJEK IN!!! Više o projektu možete pročitati na www.pomaganje.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a