Komentari 0

Heine – kvalitetna odjeća iz Njemačke od sada u Hrvatskoj!

Heine – kvalitetna odjeća iz Njemačke od sada u Hrvatskoj!

Herzlich willkommen i dobro došli! Heine - kataloška prodaja iz Njemačke uspjela je doći u Hrvatsku i od sada možete "Heine" modu naručiti i u Hrvatskoj!

                                                        Like! 

Od sada možete "Heine" modu naručiti  i u Hrvatskoj preko webshop-a: www.happy-shopping.hr. U njemu možete pronaći veliki izvadak raznolike, ekskluzivne i visokokvalitetne mode poznate njemačke kataloške kuće Heine.

Heine - kvalitetna odjeća
Odjeća s potpisom Heine označava kvalitetu i ekskluzivnost. Uvjerite se sami u brižnu obradu visokokvalitetnih materijala i povezanost praktične udobnosti i modernog chic-a, tako da stalno možete vjerovati najboljoj kvaliteti. 

Happyshopping Vam donosi obuću,  modne dodatke i odjeću punu ukusa kataloške kuće Heine - ležerno ili elegantno, bezbrižno ili u poslovnom stilu!

Heine na Facebooku
Pratite „Heine by Happyshopping“ i na Facebook stranici. Tamo prvi saznajte sve o novim kolekcijama ili o akcijama!

50,00 kn poklon bon za Vas
Što morate učiniti? Jednostavno se registrirajte na web stranici. Od tog trenutka tamo Vas očekuje poklon bon od 50,00 kn. Naručite svoj katalog ili primajte vruće modne savjete i trendove na Vaš e-mail - direktno u Vaš mail sandučić, besplatno i uvijek vruće. Prijavite se na start stranicu. Samo unesite svoju mail adresu u polje "Pretplatite se na naš letak"

Happyshopping se veseli što će Vas upoznati i želi ispuniti sve Vaše odjevne snove!

Happyshopping možete kontaktirati na:
Happyshopping
HS Tekstil d.o.o.
Zavnoh-a 17, 40000 Čakovec
Hrvatska
Tel: 062 101 101
E-Mail: ured@happy-shopping.hr
web: http://www.happy-shopping.hr


                                                        Like!