Obavijesti

Hit tjedna: Peugeot i Davor Gobac u akciji!

Hit tjedna: Peugeot i Davor Gobac u akciji!
4

Peugeot je oduvijek znao promovirati svoje modele na nov i originalan način. Ove godine odlučio je udružiti snage s Davorom Gobcem, popularnim pjevačem grupe „Psihomodo Pop“.

Tokom idućih nekoliko tjedana iz Peugeota stiže niz primamljivih ponuda, a reklamni oglasi i tv reklame bit će svakako još zanimljiviji zbog pojavljivanja popularnog pjevača.

U reklamnoj kampanji naziva „Hit tjedna“, svaki tjedan stizat će po jedna atraktivna ponuda iz Peugeot asortimana. Vjerujemo da će svatko moći izabrati svoj Peugeot hit.

U prvom tjednu, nudi se rokerski putnički Peugeot Partner Tepee Outdoor s dizelskim HDi motorom. Uz serijski klima uređaj, radio CD mp3, električni paket, maglenke, 2 zračna jastuka, paket Outdoor…dostupan je već od 117.900 kn s PDV-om, uz ukupno četiri godine jamstva ili 80.000 km, bez obzira na način plaćanja.

Krajem prosinca Peugeot je s Gobcem snimio radijsku i televizijsku reklamu za ovu atraktivnu komercijalnu akciju. Uz obilje smijeha Davor nam je otkrio da ove godine njegov bend slavi 30 godina postojanja, koje će obilježiti velikim koncertom za sve svoje fanove. Sve čestitke!

Ove godine Psihomodo Pop slavi 30 godina. Kakvi su planovi za proslavu?
To još ne možemo otkriti, ali svakako ćemo proslaviti na Psihomodo Popa dostojan način

Recite nam više o suradnji s Peugeotom. Kako je došlo do suradnje, tko je napravio prvi korak?
Peugeot je bio hrabar, a ja sam samo čekao kao teenagerka na srednjoškolskom plesu. Šalim se malo. Ljudi iz agencije za oglašavanje su me kontaktirali, ispričali priču i uz kavicu smo se sve dogovorili. Ostalo je povijest!

Što je utjecalo na vašu odluku o suradnji?
Ima nekoliko faktora. Psihomodo Pop ove godine slavi 30 godina i dobro nam dođe podrška, a imati Peugeota za partnera nije mala stvar. Napokon, nije loše biti lice Peugeota – za snimanje reklama sam morao ući u neke glazbene vode za koje mi je inače trebao prsluk za plivanje. Eto, tu je bila i privlačnost novog iskustva, prvog puta.

Znamo da vi ne vozite auto. Hoće li suradnja s Peugeotom promijeniti tu odluku?
Čisto sumnjam. Nemojte me krivo shvatiti, nije do Peugeota, nego već 35 (nakašljavanje) godina pješačim i šlepam se, i sad vam je to već staračka navika. (smijeh)

Vidite li nekog drugog iz obitelji ili benda u Peugeotu?
Kako da ne. Kao moje osobne šofere.

A kada biste mogli birati bilo koji model auta?
Zadržimo se na Peugeotu: bendu bi dobro došao jedan Boxer ili Expert, da nam stanu svi instrumenti. Ipak smo mi veličine! (smijeh) A mojima doma... to njima prepuštam na izbor.

Možemo li uskoro očekivati neki novi projekt Psihomodo Popa?
Da, pripremamo novi album – neki novi sound. Ali o svemu ćete biti pravoremeno obaviješteni, kao i draga nacija.

Više na peugeot.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja