Obavijesti

Izrazite svoj stil novom kolekcijom VELUX sjenila 2015

Izrazite svoj stil novom kolekcijom VELUX sjenila 2015
6

Izrazite svoj stil te tijekom lipnja iskoristite akciju i kupite komplet unutarnje + vanjsko VELUX sjenilo uz popust od 100 kn. Više pročitajte na www.velux.hr

Boje su važan dio života. One određuju kako vidimo svijet, kako se oblačimo i kako uređujemo naš dom. Birajući predmete za uređenje prostora u kojem živimo ključni faktor odluke je funkcionalnost, ali također pratimo trendove, biramo dizajn i boje, izražavamo naš stil.

Investiranje u nove detalje u našem domu često je borba između klasičnog i modernog. Želimo pratiti trendove, ali ne želimo mijenjati dekor svake sezone, pa često igramo na sigurno i biramo klasičan, svevremenski dizajn i boje. No, to ne znači da klasično mora biti i konzervativno, barem ne kad se radi o VELUX sjenilima. 

Kao vodeći proizvođač krovnih prozora i sjenila VELUX konstantno pomiče granice u inovativnosti i dizajnu svojih proizvoda. Ove sezone udružili smo se s vodećom europskom agencijom za praćenje trendova Trend Union kako bi osmislili novu kolekciju boja i uzoraka koja je u isto vrijeme elegantna i klasična, a opet suvremena. Kod odabira 100 novih boja i uzoraka cilj je bio zadovoljiti različite ukuse i slijediti moderan, europski izgled koji će biti aktualan još dugo godina. Rezultat su sjenila koja odgovaraju svakom ukusu i svakoj vrsti prostorije. Možete birati između nježnih i umirujućih tonova i jarkih boja koje podižu energiju i raspoloženje. Osim što su dekorativna, funkcionalnost VELUX sjenila zadovoljit će sve potrebe zasjenjenja, zamračenja i zaštite od topline.  

Velika novost ove sezone je i VELUX Rimsko sjenilo, idealno za sve koji vole česte promjene u dekoru svojeg doma. Tkaninu sjenila je vrlo lako skinuti s vodilica ugrađenih na krovni prozor i zamijeniti novom. U prodaji je 20 elegantnih i dekorativnih materijala koji omekšavaju dnevnu svjetlost i stvaraju svjetlosne efekte u prostoru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijekom lipnja iskoristite akciju i kupite komplet unutarnje + vanjsko VELUX sjenilo uz popust od 100 kn. Više pročitajte na www.velux.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi