Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Nakon šest godina maltezerica vraćena svojoj vlasnici

Rebeca Axiak iz Melbournea u Australiji bila je presretna kada joj se vratila maltezerica Disco nestala prije pet godina

Screenshot
Foto: Screenshot
1 komentara

Rebeca Axiak iz Melbournea u Australiji bila je presretna kada joj se vratila maltezerica Disco nestala prije šest godina, javljaju australski mediji.  Disco je nestala 2009. a zahvaljujući mikročipu vraćena je vlasnici. Kada je ponovno vidjela svoju vlasnicu nije mogla sakriti uzbuđenje.

“Mahnito je mahala repom i oči su joj se raširile”, rekla je Axiak za Channel 7, a bijela malteška terijerka skočila joj je u krilo. Nakon što je Disco nestala 2009. godine, Axiak je provela idućih nekoliko godina tražeći svoju najbolju prijateljicu.

“Bila sam izgubljena bez nje”, kazala je.  

U svibnju ove godine primila je poziv koji je dugo čekala – Disco je pronađena. Stariji bračni par našao ju je kako luta ulicama prije pet godina i dao ju jednom članu obitelji, ne znajući za postojanje mikročipa. Prilikom posjeta veterinaru ove godine, nakon što ju je napao jedan pas, otkriveno je da Disco ima mikročip i nađeni su podaci o njezinoj pravoj vlasnici. 

Axiak je rekla da je uzbuđena i iznenađena da opet vidi svog psa i nazvala je to čudom.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message