Obavijesti

Junior

Komentari 0

Počela je nova sezona 'Čiribu Čiriba i vesela zanimanja'

Počela je nova sezona 'Čiribu Čiriba i vesela zanimanja'
3

Novi „Čiribu“ procvao je u fantastičnoj dvorani KUC-a Travno s nizom svjetlosnih efekata. Luka Vidović premijerno je izveo nekoliko novih skupocjenih trikova

VIDEO

Počela je nova sezona predstave „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja“ koja je ugostila slavnog hrvatskog trenera i sportskog direktora Cibone - Acu Petrovića!

Krcat Kulturni centar Travno bio je ispunjen ne samo djecom već i medijima te ličnostima iz društvenog života; Tarik Filipović, Josip Pavić i Damir Hoyka samo su neki od mnogih koji su svoje vrijeme proveli s djecom uz predstavu punu smijeha, iluzije, ali i poučnog sadržaja. S obzirom na veliki interes, ulaznice za iduću predstavu koja igra 8. studenoga kada će Luka ugostiti Jozu Bozu, kreću u prodaju već od idućeg tjedna.

No, da se vratimo na prvu izvedbu ove sezone – uspoređujući ju s prethodnim „Čiribuima“ možemo reći da se od ove razlikuju kao nebo i zemlja. Novi „Čiribu“ procvao je u fantastičnoj dvorani KUC-a Travno s nizom svjetlosnih efekata i pozornicom koja savršeno odgovara protagonistima predstave - Luki, profesionalnim plesačicama plesnog studija Escape te neizostavnom rakunu Pierru.

Luka Vidović premijerno je izveo nekoliko novih skupocjenih trikova i jedan je od rijetkih koji iluzionističku scenu gradi i drži na nivou u cijeloj regiji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gost Aco Petrović smijao se do suza, kao i djeca i roditelji - jer Luka je stand up komičar što se sjajno uklapa u koncept predstave i vidi se da je na svojem terenu. Predstava traje pedesetak minuta i nažalost ili nasreću igra samo jednom mjesečno.

Maja Valjak Nagy iz Menart BPM-a ističe: 

- Sve nastojim  raditi s mjerom i želimo da se klinci zažele svakog sljedećeg „Čiribua“  te da on bude mjesto veselja, igre i učenja. Uz toliko djece i zanimljivih zanimanja na ovom svijetu, neće nam biti dovoljno ni nekoliko desetljeća da ih sve predstavimo, kazala je Maja.

- Ako bude sreće i zdravlja ne bih imao ništa protiv da ovu predstavu igram i u „penziji“ jer se odlično zabavljam“!, zaključio je Luka Vidović.

Kako biste „uhvatili“ svaku izvedbu redovito pratite web stranicu KUC-a Travno ili bpm.menart.hr

Ulaznice za iduću predstavu 8. studenoga možete kupiti već od idućeg tjedna po cijeni od 25 kuna. Radnim danom od 10:00 – 19:00 sati ili od 10:00 – 11:00 sati na dan predstave na blagajni / porti Kulturnog centra Travno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....