Obavijesti

Junior

Komentari 0

Svi vole Paramore - bend koji je snimao pjesme za Sumrak sagu

Svi vole Paramore - bend koji je snimao pjesme za Sumrak sagu
2

Ovaj američki indie rock bend osnovan je 2004. godine. Tekstove i melodije mlada pjevačica Hayley Williams (23) piše sama

VIDEO

Iako ih smeta što ih nazivaju bend iz “Sumrak sage”, popularnost grupe Paramore naglo je porasla nakon što su se njihove pjesme “Decode” i “I Caught Myself” pojavile u tim filmovima. 

Pjevačica ove indie rock grupe Hayley Williams (23) uzor je mnogim tinejdžericama zbog svojeg cool stila odijevanja. No o njoj i članovima grupe ne zna se puno. Odrasla je u Mississippiju u SAD-u. Imala je 16 godina kad je izdala prvi album “All We Know Is Falling” za veliku izdavačku kuću Atlantic Records. Željeli su od nje napraviti pop zvijezdu, no ona to nije htjela. 

Uvijek se vidjela u žešćem indie rock bendu. 

Tekstove i melodije piše sama. Sa samo 14 godina skladala je pjesme za razne izvođače. Paramore su isprva činila braća Joshua i Zachary Farro, koji su zbog nesuglasica prije tri godine napustili grupu, te Jeremy Davis i pjevačica Hayley. Kad su izdali prvi album prije osam godina, proglašeni su najvećom mladom nadom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Manje je poznato da su Paramore dobili glazbenu nagradu Grammy kao najbolji novi izvođač 2008., a u konkurenciji je bila i Amy Winehouse.

Nedavno su objavili pjesmu “Now” kao najavu albuma koji izlazi u travnju. Napisali su i pjesmu “Monster” za treći dio “Transformersa”. 

Basist Jeremy jednom je izjavio kako nikad nije ni sanjao da će biti tu gdje su danas i da će postati toliko poznati. 

- Svi smo bili klinci. Bubnjar je imao samo 12 godina kad smo počinjali. Nikad nisam mislio da ćemo biti gdje smo danas - rekao je Jeremy.

Bend odnedavno ima i novog bubnjara. Ilan Rubin, bivši član Nine Inch Nailsa i Lostprophetsa te sadašnji član Angels and Airwaves, pridružio se ostatku benda. 

Nekad su joj se rugali, a sad joj je najbolja prijateljica Taylor Swift

Ekscentrična pjevačica sklona je promjenama imidža, ali uvijek ostaje vjerna crvenoj boji kose. Danas popularna pjevačica Hayley kao mala bila je jako povučena, a prijateljice iz škole često su je ismijavale. Danas joj je najbolja prijateljica popularna pjevačica Taylor Swift.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang